Professionell rengöring poolutrustning

Professionell rengöring poolutrustning

Medan alla pool rengöring personal har en något annorlunda samling av material baserat på deras personliga operativa preferenser, finns det några grundläggande verktyg som en professionell pool renare helt enkelt inte vara utan.

Rengöring av verktyg

Någonsin professionell pool renare kommer att ha en regelbunden skimmer att rengöra ytan på vattnet, en djup-nettas skimmer till ren skräp under vatten och ett vakuum att rengöra poolen golvet. De bör också utföra minst två borstar, en metall för de flesta pooler och en mjukare borste för vinyl-fodrade pooler.

Testutrustningar

Kemisk balans är avgörande för att upprätthålla en ren pool, så alla pool yrkesverksamma kommer att ha ett test kit som mäter alkalinitet, PH och kemiska mättnad av en pool.

Kemikalier

Kemiska kit kan variera beroende på de professionella personliga preferenser, men varje pool underhåll person bör ha kemiska sanitizer, PH increaser, PH decreaser, alkalinitet increaser, pool chock förening, vatten Hårblekningsmedel, plattor cleaner, skumdämpare, täcka renare, filtrera renare och enzym renare.