Produkter som tätar fönsterkarmen & Vinyl läckor

Små luckor runt fönsterkarmar är vanliga och lätta att reparera eftersom många produkter på marknaden för att göra denna lilla hem reparation enkelt att slutföra. Läckan kan vara runt vinyl ramen i fönstret eller mellan fönstret och ytterväggar eller ytterväggar av hemmet. Läckor behöver repareras så snart du märker dem för att spara på energikostnaderna och förhindra vatten och fukt skada på fönsterkarmen, fönsterbrädan och murar runt fönstret.

Gummilister

Gummilister hänvisar till en remsa av plast, gummi, filt eller skum material som installeras runt fönster och dörrar att täta luckorna mellan fönstret eller dörren och fönstret eller dörröppningen. Gummilister lappa är vanligtvis tillgänglig på rulle så att du kan klippa strippa för att passa de längder du behöver. Den strippa är normalt mellan 1/2-tums och 1-tums wide och anbringas med klister bakningen för enkel installation. Gummilister installeras till de rörliga delarna av ett fönster, som fönsterkarmen och skärp, att förhindra att luft och fukt läcker utan att störa möjligheten att öppna och stänga fönstret. Gummilister kan tillämpas när som helst på året.

Täta

Täta är ett mycket enkelt sätt att täta sprickor mellan vinyl fönsterkarmar och bågar av trä fönster. Täta är mycket lätt att installera och fungerar bäst runt de icke-rörliga delarna av fönstret som runt yttre kanterna mellan fönsterkarmen och inre eller yttre väggarna i hemmet. Täta bör inte användas längs de rörliga delarna i fönstret, eftersom det kommer att hindra dig från att öppna fönstret alls. Täta för windows är vanligtvis tillverkad av latex eller silikon. Det fungerar bra för luckor, sprickor och även hål i fönsterkarmen, fönsterrutor, eller mellan karm och fönster SIDOPOST. Fönster-tätning täta bör tillämpas under varmt och torrt väder för bästa skydd mot luft och fukt läckor.

Isolering

Spray isolering är en annan populär produkt att täta fönster stomme och vinyl läckor. Isoleringen är ett flytande skummaterial som expanderar när det matas ut ur sprayburken. Eftersom det expanderar, behöver denna typ av isolering ofta vara klippt eller slipas ned och behandlas för att undvika slarvig som ser skum längs insidan eller utsidan av fönsterkarmar. Men ointressant att titta på, när produkten används som en fönster tätning, gör det en komplett tätning för att eliminera läcker.