Problem med larmet kommer inte tystnad på en Honeywell brand System Panel

Panelen Honeywell brand system ger dig fullständig kontroll över ditt larmsystem. När problem alarmet på ett problem med systemet, är det nödvändigt för dig att använda knappen tystnad för att stänga av alarmet. Men när denna knapp inte fungerar, måste du programmera systemet för att ta emot kommandon från knappen tystnad.

Nya eller gamla Installation

Det är viktigt för dig att först veta om du har att göra med en gammal installation eller en ny. Om det är en gammal installation och knappen tidigare arbetat, kanske du behöver en ny panel eller nya sladdar. Dock om installationen är nya, kan du bara behöva programmera om panelen så tystnad knappen fungerar. Omprogrammering din eld systemet panel är lättare än ersätta hela panelen eller inre trådarna, så du kan också prova att först med en gammal anläggning för att säkerställa att programmet inte var förändrats.

Omprogrammering

För att programmera din Honeywell brand system panel för att acceptera den tystnad huvudnummer för problem med larmet, behöver du programmera nyckeln. Sätt in nyckeln i Kontrollpanelen för att ändra programplaneringen. Tryck 123-1231 och sedan på "Enter" för att programmera panelen för funktionen tystnad. Tryck på 3 om du trycker på "Enter" för att spara programmet i systemet. Om du inte trycker 3 efteråt, återgår programmet till föregående inställningar. När du har sparat de nya inställningarna, bort nyckeln programmering.

Funktionshindrade

Om omprogrammering panelen brand systemet inte lyckas öppna panelen för att säkerställa funktionen tystnad inte var inaktiverad. När du öppnar systemet, måste du leta efter reläet märkt "JP2." Om det finns någon jumper bifogas detta relä, signal tystnaden hämma har inaktiverats. För att återaktivera denna funktion så du kan använda funktionen tystnad för problem med larmet, måste du ersätta bygeln. Om du inte längre har en från den ursprungliga installationen, kanske du kan hitta en på en järnaffär eller genom att kontakta Honeywell.

Ersättning

Eftersom rätt ledningar är avgörande för funktionen på panelen Honeywell brand system att få hjälp när du behöver det, kan inte du försöka ersätta det själv. Men om du är erfaren med elektronik, kan du börja genom att ersätta de befintliga ledningarna inom panelen så det är inte en skadad tråd. Om det inte fungerar, kommer att du behöva byta ut hela panelen, som du måste köpa från Honeywell att säkerställa kompatibilitet med ditt system.