Problem med Forest Pansy Redbud träd

Problem med Forest Pansy Redbud träd

Ljusa blommor av den östra redbud Forest Pansy blommar tidigt i April och är ljusa och färgglada under nästan tre veckor. Forest Pansy är en snabbt växande redbud träd som kommer att nå upp till 30 fot på förfallodagen och sprida sig upp till 35 fot. Varje vår, sport den röda kvistar skimrande, nya, lila/röd blad som vänder sig till lila/grön som säsongen fortskrider. Blommar på detta träd är en Välkommen syn varje år, redbud ibland uppleva några problem.

Cankers och Wilts

Östra redbud är mottagliga för fördärvar svampen, som går genom sår, död ved eller döende grenar. Cankers börjar som små märken på grenar, växa att omge den hela grenen, kvävning vattenförande vävnaden och så småningom döda grenen. Beskära tillbaka det skadade området och för att förhindra kräfta, utföra regelbunden beskärning underhåll under dvala att möjliggöra någon sår skapad i beskärning processen att läka. Verticillium wilt är en svampsjukdom som lever i marken under trädet och orsaker gulnade blad, vissna grenar och förkrympta Trädens tillväxt. Ta bort den drabbade anläggningen eller beskära för att ta bort skadan. Beskärning av främjar nya, kraftiga och kan bromsa spridningen av vissnesjuka.

Leaf Spot och mjöldagg

Leaf spot och fördärv, orsakas av svamp, dominerar på redbuds under längre perioder av vått väder. Börjar som små, kantad, skador på blad, blir blad plats gissel när lesioner delta och utvecklas till en mörk massa. Bladen kan falla tidigt som ett resultat. De flesta blad plats och förpesta skada endast kosmetiska och väldigt få kommer att döda trädet. Beskära trädet för att förbättra luftcirkulationen, undvika overhead vattning och hösten ta bort alla blad från marken för att förhindra ytterligare spridning.

Insekt problem

Vit skummig områden på redbud grenar visar treehopper ägg, lämnade under barken av honan. Medan fula, skadar treehopper ägg massorna inte vanligtvis trädet. Beskära där det är möjligt att eliminera äggen. Webworms bygga siden duk runt blad, som kan växa till 3 fot om lämnas obevakat. Beskära ut duk när små att undvika ytterligare angrepp och hand plocka larver när synliga, innan duk utvecklas.

Djurs problem

Kaniner har gnaga på Barken av redbud träd. Under plantering en trädgård full av artiklar som kaniner inte bryr sig för, är den enda verkligt effektiva kontroll metoden en barriär mellan trädet och kaninen. Placera hönsnät i ytterkanten av trädgården eller runt trädet, begravd 3 inches i marken och minst 2 fot hög.