Problem med en toalett som gör ett sug ljud

Din toalett kan göra vissa ljud varje gång du spola, men ett sug ljud tyder på ett problem antingen med en täppa i avlopp linje eller en täppa eller skador i den toalettens ventilationsrör. Som en husägare har du möjlighet att ta hand om de enkla problem som kan orsaka sugningen ljud. Du kan hitta, men att problemet kräver kompetens av en rörmokare.

Träskor

En delvis täppa i wc: TS dräneringsledningen kan resultera i att göra en sug ljud varje gång du spola toaletten. Obstruktion i wc: TS dräneringsledningen svälls luft bakom sig, vilket leder till konstiga ljud, och även bubblor kommer upp på toaletten avlopp och i skålen. Om störta toaletten inte rubba täppa från avlopp linje, vända sig till en garderob skruv för hjälp. Den auger flexibel linje feeds genom wc: TS svängda dräneringsledningen och skjuter täppa ut eller krok i änden av skruven fångster täppa och drar ut den ur avloppet.

Felaktig avluftning

Din toalett dräneringsledningen ansluter till ett ventilationsrör, som utför en dubbel funktion. Ventilationsrör går vertikalt genom husets tak, där det inför frisk luft i VVS som gammal luft i rören sköljer med avloppsvatten. Ventilationsrör transporterar också eventuella avlopp gaser i rören säkert ut ur huset. Ett problem som en täppa i ventilationsrör leder till felaktig avluftning och sug ljud när du tvättar vatten i avloppet. Skytte vatten ner ventilationsrör från taket, med hjälp av din slang, bör få bort de flesta träskor i vent rören. En ficklampa gör att du kan se om någon träskor finns i ventilationsrör, och för att se några framsteg du gör att ta bort en täppa.

Vent rör skador

Medan du fotograferar vatten ner i ventilationsrör, har någon eller flera personer i huset tittar på väggar och tak för tecken på vattenläckor. Om de ser några läckor, har dem berätta omedelbart så du kan sluta skjuta vatten ner i ventilationsrör. En läcka anger ventilationsrör har skador som drabbar rörets funktion.

Professionell hjälp

Om du ser en täppa och kan inte ta bort det, kan en professionell rörmokare hjälpa. Rörmokaren har verktyg som når ner vent rör och antingen push träskor undan eller dra ut dem. En rörmokare kan också hjälpa om du inte ser några problem med ventilationsrör och ändå sug ljud fortsätter. Rörmokare har en maskin som skapar falska rök, så att de kan se där träskor eller avbrott i ventilationsrör finns.