Problem med en Samsung SDE-120

Problem med en Samsung SDE-120

Lägga till intern-kameror, som Samsung SDE-120, din säkerhetssystemet erbjuder ytterligare säkerhet. Men om din utrustning inte fungerar korrekt, kanske du också inte har något alls. Håll utkik för gemensamma problem och fel att hålla datorn arbetar för att skydda din familj och egendom.

Ledningar

Ledningar frågor bland annat ledningar som har varit urkopplad och kablar ansluten till fel uttag. Om nätsladden är ansluten, inaktiveras helt kamerorna. Om "Kameran i" kabeln inte är ordentligt ansluten till DVR, ditt system verkar vara fungerar normalt, men ingenting registreras. Dessutom orsak unplugged kablar du till förlora extra funktioner som bildskärmar, ljud övervakning och backup inspelningsenheter. Om du är kameran inte fungerar ordentligt, först kontrollera alla anslutningar för kameran är ansluten till en anslutning och DVR.

Placering

SDE-120 levereras med fyra kameror, men du måste placera dem på kritiska platser så att de fungerar effektivt. Felaktig kamera placering är ett problem, särskilt för hemsäkerhet nybörjare. Använda kamerorna för att täcka sannolika inbrott platser och är placerade på ett sådant sätt att de är mest sannolikt att plocka upp inkräktarens ansikte. Om du installerar Övervakningskamera för en butik, har minst en kamera på kassadisken och en kamera på området av lagret som är mest mottagliga för stöld. Till exempel om du har problem med folk stjäl DVD, placera en kamera så att det föreställer sig detta avsnitt.

Kamera frågor

SDE-120 är bara så bra som sina kameror. Om du inte kontrollera inspelningarna regelbundet, kanske du inte märker ett problem med kamerorna förrän det är för sent. Distorsion, missfärgning eller andra visuella frågor, som bilden är för ljus eller för mörk, gör inspelningarna nära värdelös. Lösa dessa frågor genom att ändra kamerainställningar. Dessutom, kolla själva kameran. Rengöra den regelbundet med en mjuk trasa för att hjälpa dig att undvika fläckar och damm, som äventyrar kvaliteten på inspelningarna.

Inspelningsproblem

SDE-120 har fyra olika automatiska inspelningslägen. Om du väljer fel läge under den första installationen, antingen har du systemet inspelning för mycket eller för lite. Inspelningslägen är alarm inspelning, vilka poster när alarmet utlöses; Rörelsedetektor inspelning, vilka poster när rörelsedetektor utlöses; ITR-inspelning och kontinuerlig registrering. Välj lämpligaste till dina säkerhetsbehov. En av frågorna med inspelning av misstag för mycket, till exempel när du väljer kontinuerlig registrering, är att din DVR blir full för snabbt. Om du använder en rörelsedetektor eller alarm inspelning, kalibrera rörelsedetektor eller alarm ordentligt. Om de inte är kalibrerade, kan kamerorna inte registrera något.