Problem med en Lysol Freshmatic

Lysol Neutra Air Freshmatic är en lukt-neutraliserande produkt av Lysol som automatiskt släpper en väldoftande spray för att döda lukt-orsakar bakterier i luften. Denna automatiska luftfräschare kan ställas in för varje nio, 18 eller 36 minuter och innehåller en quick-release knapp för omedelbar lättnad. Den levereras med automatisk enheten, två AA-batterier och en fragrance spray. Men om, du köper denna produkt och snart finna att du har problem med det, det finns några felsökning tips som kan du följa. Lyckligtvis har de flesta problem med en Freshmatic är enkla att fixa och kan göras av dig själv.

Batterierna har inte installerats korrekt

Enheten fungerar inte om batterierna installeras felaktigt. Skjut strömbrytaren till positionen "Off". Tryck på knappen på ovansidan av enheten och öppna luckan. Ta bort batterierna och ersätta dem enligt polaritet guiden inuti batterifacket. Tryck fast på batterierna så att de är säkra, och sedan ställa in önskad spray timern och stäng locket.

Batterierna tar slut

Lysol Freshmatic kommer med två AA-batterier som är avsedda till sista genom fyra till fem burkar av doft. Batterierna behöver bytas för enheten att fortsätta arbeta ordentligt. Vet du när det är dags att byta dem när den grön lampan slutar blinka eller stänger av helt. Vända enheten till "Off" och öppna sedan locket. Ta bort och kassera utarmat batterierna och sätt två nya AA-batterier enligt polaritet guiden. Ange önskad spray tiden och stäng locket.

Doften kan har inte installerats korrekt

Freshmatic kommer inte att släppa spray om kan installeras felaktigt. Vända enheten till "Off" och öppna luckan. Ta försiktigt bort sprayburken. Dra den röda spaken och sedan tillbaka spray kan med munstycket vänd mot dig. Ställa in önskad timern och stäng locket. Vända enheten mot ansiktet och skjut strömbrytaren till "På." Tryck på knappen "X-Press" på framsidan av enheten för att se till att burken är ordentligt insatt.

Doften kan är tom

Freshmatic fragrance sprayburkar är konstruerade för att sista genom 2.400 sprayer, eller upp till 60 dagar, på 36 minuters inställningen. Kan behöver ändras för att fortsätta släppa ut doft. Du vet när det är dags att byta burken när den grön lampan börjar blinka snabbt eller doften släpps inte längre. Vända enheten till "Off" och öppna luckan. Ta bort och kassera den tomma kan. Se till att den röda spaken är upp och infoga en ny sprayburk. Ställa in önskad timern och stäng locket. Tryck på knappen "X-Press" på framsidan av enheten för att se till att burken är ordentligt insatt.