Presto Cool Touch PANNKAKSLAGG instruktioner

Bänkskiva Elektrisk galler är utformade med tillräckligt utrymme för att laga flera livsmedel på samma gång. Tillfällig kontakt med många stora PANNKAKSLAGG matlagning ytor varma sidor kan orsaka hud att bränna eller en plast sirap flaska att smälta. Stora icke-minne matlagning ytan på Presto Cool Touch galler omges av en ring av icke-ledande plast polymer. Denna plast barriär skyddar cook och ingredienser från värmen på sidorna av PANNKAKSLAGG.

Instruktioner

•Ta bort kontroll Master värme kontrollerande makten plugg från Presto Cool Touch PANNKAKSLAGG och ställ det åt sidan. Tvätta i plättlagg med varmt såpvatten och en nonabrasive svamp innan den används första gången. Torka alla ytor av ren PANNKAKSLAGG ordentligt.

•Sätt i plättlagg på en platt, stabil och värmetålig yta. Spraya matlagning ytan med ett tunt lager av matolja. Torka bort eventuella matlagning olja översprutning som landar på plast Cool Touch ring.

•Reattach den breda änden av värme Master makt nätsladden till PANNKAKSLAGG och den smala änden i ett jordat eluttag. Vrid vredet till önskad matlagning yttemperaturen. Vänta 5-10 minuter för ljuset på värme befälhavaren att stänga av och Visa PANNKAKSLAGG är redo.

•Lägg till rå mat till den varma matlagning yta. Lämna minst en ½ tum utrymme mellan matlagning poster. Minska temperaturen på värme Master enheten om livsmedel börjar bränna snabbt.

•Vrid den matlagning mat på PANNKAKSLAGG ytan med en nonabrasive spatel. Lampan på värme Master power control kan stänga av och på för att ange PANNKAKSLAGG reheating för att hålla temperatur. Ta bort de färdiglagad mat för att skapa utrymme på PANNKAKSLAGG till andra raw objekt.

•Lossa värme Master kontakten ur vägguttaget och PANNKAKSLAGG när tillagningen är klar. Vänta på Presto PANNKAKSLAGG svalna helt. Tvätta och torka alla PANNKAKSLAGG ytor innan du flyttar enheten till lagring.

Tips & varningar

  • Bränd på fett kan avlägsnas från en hårt belastade PANNKAKSLAGG med kommersiella matlagning yta renare. Noga följa anvisningarna tillverkare. Säsong PANNKAKSLAGG ytan med ett färskt lager matolja efter en grundlig avfettning.
  • Klara en bana för elkabeln till hålla den från att få fastnat eller snubblade över.
  • Flytta aldrig en PANNKAKSLAGG medan det är varmt eller inkopplad.