Postbox fördelar

Postbox fördelar

Korrespondens har förändrats under åren med tillgång till e-post och elektroniska format. Trots dessa förändringar finns det situationer där enbart papperskopior dokument kommer att göra, och United States Postal Service fortsätter att leverera dessa poster via vanlig post. Som många företagare öppna hem-baserade företag, finns det flera fördelar med att använda en postbox för e-postleverans.

Trovärdighet

Ett företag postadressen är samma som en bostadsadress håller inte samma nivå av trovärdighet som en företagsadress på ett kontor komplex. Postboxar har en fysisk adress och en rad som liknar ett office suite nummer på ett visitkort. Dessutom är postboxar permanenta adresser, medan ett hemmakontor skulle behöva flytta om ett företagsägare ändras bostäder.

Säkerhet

Postboxar erbjuder flera nivåer av säkerhet. Först säkerställer med hjälp av en PO box att home business owner's personliga adress fortfarande är okänd för någon av de kunder som han motsvarar. Dessutom, hålls e-post levereras till en postbox inlåsta tills mottagaren hämtar den, till skillnad från många hem postlådor, som är tillgängliga för mail tjuvar på gatan.

Bekvämlighet

Post levereras vanligtvis till postboxar tidigare på dagen än leverans till hemmet eller business brevlådor. Det kan vara praktiskt för en upptagen företagare att plocka upp mail på sitt schema. Leveranser av paket accepteras alltid postboxar eftersom det finns alltid någon tillgänglig registrera för skiftet, till skillnad från på ett hem, där boende kanske inte är tillgänglig.

Tillväxt

Användning av en postbox kan tillåta en hem-baserade företag att enkelt utöka till andra städer och stater utan att öppna satellitkontor. Postboxar kan öppnas i någon stad som har ett postkontor och mail kan vidarebefordras från dessa lådor till den huvudsakliga arbetsplats. Detta kan tillåta ett företag att växa utan att lägga till kontorslokaler och ytterligare anställda.