Posh gardin drapering stilar

Att hitta rätt posh gardinen drapering stil för hemmet är en fråga om smak och stil. Mest posh gardin draperingar stilar är enkel, så att vältalighet dyrt material sköta snacket.

Material

Materialet gör eller bryter en posh gardin drapering stil. Materialet bör vara av hög kvalitet och väl omhändertagna. Färg och design gör inte en skillnad, men kvaliteten på materialet gör. Billig bomullsgardiner hänger i posh stil fortfarande ser ut som billiga bomullsgardiner. Sammetsgardiner hängande på ett enkelt sätt se vältalig. Andra material att undersöka innehålla hög kvalitet bomull, silke, ull och vissa syntetmaterial.

Leveranser

En posh gardin drapering stil kan förstöras om felaktig maskinvara används. Gardinstänger ska matcha resten av rummets inredning. Stil med gardinstänger och den längd som behövs kan variera beroende på stilar av gardin drapering, men generellt sett bör du vara beredd på staven ska synas.

Posh enda drapering

Enda draperingar är när en bit tyg hängde mellan två gardiner, gör formen av ett M i fönstret. Tyget ska matcha gardiner och resten av rummet, med ändarna av tyg på utsidan av hängande staven, tyget gömd bakom staven på 1/4 och 3/4 av vägen ner staven och mittsektionen hänger över stången.

Posh gardin kappa

Gardin gardinkappor är bitar av tyg som sitter över toppen av gardiner, utforma gardiner och ibland gömmer gardinstång. Gardinkappor kan lägga till en hel del flair gardin draperier och kan hjälpa till att ställa gardinen drapering stil förutom andra gardiner.

Enkel Posh gardin drapering

Helt enkelt hänga gardiner kan vara ytterst eleganta och posh. Detta beror på lätt utseende och hantering av gardinen drapering stil. Rikedomen i denna stil är kvaliteten på material, snarare än att ha gardiner ser alltför gjort.

Varning

Posh gardinen drapering stilar måste arbeta i det rum som de ställs i. Om rummet är ett rum i modern stil, ger att placera en RYNKAD och fancy fönster behandling i det motsatt effekt från vad som förväntas. Medan färgen på tyget har mycket lite att göra med kvaliteten på tyget, om tyg färg krockar med omgivande rummet, blir effekten klibbig snarare än posh.