Porches & gräsmatta landskapsplanering idéer

Porches & gräsmatta landskapsplanering idéer

Verandor och gräsmattor är en förlängning av hemmet som uttrycka personlighet, tjäna ett syfte, utveckla en uppfattning och erbjuder en avkopplande plats att varva ner. Landskapsskötsel idéer för verandor och hem är baserade på personliga val beroende på behov, önskningar och individuella önskemål. Vissa människor vill ha låg-underhåll landskapsarkitektur. Andra behöver mer utrymme att underhålla. Altan och gräsmatta landskapsplanering idéer är obegränsade. De kan användas ensamt eller i kombination för att skapa den perfekta miljön för alla.

Accessorize

Vindspel, foderautomater, krukväxter växter, fontäner, skulpturer och favorit krimskrams kan användas för att Pimpa verandor och gräsmattor. Använd tillbehör som skapar kontaktpunkter med veranda och gräsmatta som bakgrund. Mer omfattande tillbehör kan omfatta dammar och små djurs livsmiljöer. Lämplig storlek växthus och fågelburar kan ställas in på displayen, avräkning en samlingsplats.

Differentierad trädgårdar

Expandera begränsat utrymme genom att bygga upp. Börja med en foundation vägg för omkretsen av en differentierad trädgård. Arbetar i omkretsen, bygga en annan högre mur, och en annan inne i det andra avsnittet. Fyll varje avsnitt med jord och lägga blommor, örter, vinstockar eller producera för att skapa en stor trädgård i ett litet område. Differentierad trädgårdar kan spänna över längden på verandan eller flera individuella prisdifferentierade trädgårdar kan placeras strategiskt längs gränsen eller bland andra landskapsplanering redan på plats.

Teman

Altan och gräsmatta tema landskapsplanering kan vara permanent eller ändra med årstiderna. De kan baseras på en favorit hobby eller framhäva särskilda tider på året. Västerländska teman är vanliga i ökenområden, medan stranden teman kan hittas i många kustnära hem. Helgdagar accessorize permanent teman eller bli utbytbara landskap för verandor och gräsmattor under hela året.

Mosaik

Formella och informella landskap har ofta mosaik bilder skapade av odling av växter. Använda färgglada blommor att göra bilder längs gränsen till verandor, runt träd i gräsmattor, som hedge gränser och fylla i öppna områden. Idéer för mosaik trädgårdar kan hittas på nöjesparker som Disneyland, Universal Studios och Great America. Besök lokala trädgård klubbar, trädgårdsodling samhällen och botaniska trädgården för infödda landskapsarkitektur mosaik idéer.

Funktionella

Använda landskapsarkitektur för att göra verandor och gräsmattor funktionella. Ställ in bord och stolar för sammankomster. Växten örtagårdar nära köket för matlagning. Sportutrustning kan bli en permanent del av landskapet för interaktiva spel. Stora träd kan odlas för skugga och att locka insekter, fåglar och smådjur. Funktionella verandor och gräsmattor förändras med önskningar och behov. De tjänar ett syfte och används ofta av nödvändighet.

Hem förlängning

Varmare klimat förlänga ofta deras vardagsrum i området altan och gräsmatta. Konstruera dörrar som öppnas till en utökad underhållning och serveringsställen. Nära dem endast under de få gånger i hårt väder. Hem förlängning landskapsplanering omfattar inomhus/utomhus möbler som koordinerar fint med hem d & efter; cor. dagbrott eldstäder kan byggas i öppna gräsmattan utrymmen, omgiven av STENPLATTA eller tegel. Skapa en lugnande atmosfär med fontäner och andra vatten element. Belysning hänger från träd och runt verandan takfoten.