Plantera täthet av en gul björk

Plantera täthet av en gul björk

Gul björk är en viktig timmer på grund av dess bra säd och färg variationer. Trädet växer naturligt i Nordamerika och dess utbredningsområde sträcker sig från Maine till Kanada och över till Minnesota, och ner till South Carolina och Georgia. Gul björk kan växa upp till 75 fot i höjd och omkring 2 fot i diameter. Gul björk är långsamt växande och kan leva upp till 150 eller 300 år.

Beskrivning

Namnet på trädet uppstår från den gula bark och löv höstfärg. Gul björk har en slät, glänsande bark till skillnad från dess papper bark kusin, men det skala bort som det åldrar, lämnar en lurvig textur. Den växer med en rak stam och lös, fördelande krona. När planteras tätt, har trädet några laterala grenar för nästan halva sin längd. Rotsystemet är bred och långgrund och förlänga 5 fot ut från basen. Detta väcker en annan oro för anläggningen mellanrum när du installerar en massa stå i trädet.

Plantering platser

Nästan alla Björk njuta av fuktiga jordar och gul björk är inget undantag. Jorden måste ge lämplig avrinning för att förhindra fuktig rötter som kan lossna och försvaga. Trädet trivs i alkaliska jordar med pH-värde på 7,5 till 8 men är annars toleranta mot en mängd olika jordar. Gul björk utför bäst i fuktig humus rik loam eller ens sandig lerjord. Det måste minst 90 frostfritt dagar och har en medelhög tolerans på konstbevattning. Gul björk visar sin bästa tillväxt när det finns minst 35 inches regn per år.

Densitet för plantering

Bästa fröplanta densiteten för plantskoleväxter är 15 per kvadratfot. Planta skede behöver växterna har kronor 6 till 8 fot bort från varandra. Plantera tätheten är minst 300 och högst 700 plantor.

Naturliga produktion

Gula björkar börja utsädesproduktion vid 40 års ålder men börja inte topp produktion fram till ca 70 år gammal. Bästa utsädesgrödorna alternativa var två till tre år. De flesta frön fälls på vintern och sprida lätt i vinden. Grobarheten är endast cirka 20 procent, men gula björkar producera upp till 12,4 miljoner frön per hektar så plantan incidensen är relativt hög. Fröna fastnar i högar av bladen och gror i juni-juli. Som löv vägra torkar ut, de flesta av plantor dö, lämnar bara några härdiga själar att växa till förfall. Gul björk finns ofta solo eller i mycket små grupper i naturliga livsmiljöer.