Plantera Muscadines

Plantera Muscadines

Druvorna kan lägga till en charmig och gammaldags atmosfär hem egendom, med rad efter rad av majoritetsinnehav, tumlande tillväxt. Om trädgårdsmästaren gör sitt jobb, erbjuder druva vingården fördelen av en riklig frukt skörd i slutet av växtsäsongen. Muscadine druva olika är en amerikansk infödda som växer särskilt bra i varma, fuktiga områden som sydöstra USA Även om dessa druvor började som vilda olika, är de nu populär i hem trädgårdar som erbjuder rätt odlingsförhållanden. Som alla druvor kräver dessa särskilda växande regionerna, situationer och planteringar.

Instruktioner

•Forskning din växande region för att se till att du kan stödja muscadines innan du planterar. Dessa druvor behöver varma, fuktiga somrar med minst 150 dagars frostfritt växer. De dör vid temperaturer under 0 grader F, enligt Kalifornien sällsynta frukt odlare Association, och frodas inte i områden som sjunker under 10 grader på vintern. De bäst växande regionerna är södra Kalifornien, Missouri, Kansas, Oklahoma och Texas

•Plant muscadines tidigt på våren, när marken tinar, för att ge dem den längsta möjliga växtsäsongen. Välj en webbplats som får full sol hela dagen och bra dränering; plantera muscadines på en något sydsluttning är ett bra alternativ för både sol och dränering. Blanda en kombination av 1/3 grus, 1/3 loam och 1/3 organisk kompost till din plantering platser för näring och dränering. Ändra jord till ett djup av 3 till 4 inches.

•Prune brutna eller skadade rötter av rotade muscadine käpp innan plantering. Plantera käppar på samma djup som sina tidigare plantering eller djup nog att täcka hela jordklumpen. Om du plantering orotad käppar, sätta botten tum av sockerrör i marken. Ge varje muscadine sockerrör minst 9 fot utrymme, som dessa växter kan växa upp till 60 fot i längd. Packa jorden fast runt varje sockerrör och ge dem 2 inches av vatten för att hjälpa dem att skapa.

Tips & varningar

  • Muscadines har snäva, inte-shedding bark, vårtliknande skott och antal ogrenade klängen--- och är en del av en annan sub-genus än de flesta andra druvor.
  • Skott kan ta upp till tre år att börja producera frukt.
  • Sätta en druva spaljé bakom din vinrankor att stödja dem när de börjar majoritetsinnehav. Slips druva käppar och växande skott till trådar av spaljé med mjuk filt band att träna vinrankorna.