Penny klämmande hushållens Tips

Penny klämmande hushållens Tips

Oavsett de ekonomiska utsikterna, det alltid lönar sig att spara några extra slantar på rutinmässiga hushållsutgifterna och inköp. Beväpnad med ett par öre klämmande hushåll tips, kan du snabbt spara upp en nätt summa. Innan du vet det, kan besparingarna hjälpa betala av en skuld, finansiera en familjesemester eller gå in på en högskola besparingar fond.

Brun väska din Lunch

Äta ute eller beställa leverans på jobbet kan sätta en buckla i plånboken varje vecka. Du kan spara mer av dina surt förvärvade pengar om du tar med en hemgjord sallad eller smörgås att arbeta.

Curb kaffe depåstopp

Köpa det kuper "designer" kaffe varje morgon på väg till jobbet kan vara en dyr vana. Investera i en kaffebryggare (om du inte redan har ett) och brygga ditt eget kaffe eller latte hemma och salt bort besparingar i en kaffe kan.

Klipp kuponger

Kupongerna är ett bra sätt att spara pengar på din favorit märken på livsmedelsbutik eller apotek. Bara hålla dem i en mapp eller använda en "tickler" system för att förhindra slöseri kuponger eftersom de har gått ut.

Kolla Specials två gånger

De flesta livsmedelsbutiker erbjuder rutinmässigt Veckans erbjudande på vissa artiklar. Ta dig tid, dock för att kolla jämförpriset att se om köpa två eller fler av samma artikel verkligen sparar pengar. Likaså kräver vissa butiker att köpa bulk för att dra nytta av besparingarna, till exempel 10 lådor med pasta för $10. Igen, kontrollera kostnaden mot a-priset för artikeln som jämför priset till andra märken av samma produkt, särskilt generiska varumärken.

Väga råvaror

Färdigförpackade påsar med frukt eller färska grönsaker som säljs till ett fast pris innehålla varierande faktiska vikter. Detta innebär att du kan ta hem några extra äpplen, lök eller potatis gratis bara genom att välja en väska som väger mer än den andra.

Dricka filtrerat vatten

Investera i ett filter för ditt kranvatten kommer att spara massor av pengar och skafferiet utrymme jämfört med köparen och lagandan flaskvatten. Detta hjälper också miljön sedan mindre plast flaskor kommer att hamna i deponin. Dessutom innehåller i Oregon State University College of Engineering, upp till 40 procent av flaskvatten som finns på butikshyllorna vanligt kranvatten.