PEG krok säkerhetsbestämmelser

PEG krokar är enkel metall krokar som sätts i bricka att hänga olika objekt från, allt från verktyg till olika produkter som kan säljas i en butik. Dessa krokar är säkrade mot bricka och kan ha skarpa metall ändar, bör vissa regler fastställas för att hålla människor faller mot dem och spetsa sig själva.

Täcka ändarna

PEG krokar bör ha deras ändar täckt på något sätt. Små bitar av maskering eller gaffer s tape kan viras runt ändarna av varje av dessa krokar att hålla dem från att vara lika skarp om någon skulle falla mot dem, vilket minimerar risken för dem spetsa en del av själva på kroken själv. Detta kanske inte ser estetiskt tilltalande för kunder, så olika saker kan sättas på ändarna av krokar, som bitar av skum eller platt plast prislappar att täcka peg krokar metall trubbiga ändar.

Placera dem höga

Den största faran för dessa peg krokar är någon faller mot dem. Om de placeras i ett område där det är svårt för att detta ska hända, minimerar det kraftigt risken för eventuella skador som uppstår. PEG krokar bör placeras på bröstet nivå och uppåt, så att om någon råkar falla mot dem, de inte kommer har fallit så långt och med så mycket kraft som om kroken var ända längst ner på pinne ombord.

Använd plast krokar

Om det finns allvarlig oro över säkerheten med att använda metall bricka krokar, plast bricka krokar kan användas i stället, eftersom det är mycket svårare för någon att allvarligt skada sig på dem. Om någon faller mot dem, kommer dessa krokar enkelt Snäpp loss pegboard, snarare då sticka den som faller mot dem. Plast bricka krokar inneha inte nödvändigtvis så mycket vikt, dock så de inte kanske fungerar för att hålla verktyg i en workshop.