Påverkar Root Beer tillväxten av växter?

Påverkar Root Beer tillväxten av växter?

Växterna använder sina rötter och blad för att absorbera näringsämnen från den omgivande miljön. För att öka tillgängligheten av nyttiga näringsämnen, trädgårdsmästare rutinmässigt lägga till gödningsmedel och plantera livsmedel för att smutsa. Läsk och läsk, som rot öl, är mycket kolsyra och socker. Dessa element kan uppmuntra frisk, kraftfull växters tillväxt genom att främja roten utveckling och blad bildande.

Markens bördighet

I vilt finns växter ofta växer i jord som passar dem. dem att blomstra i torr, ofruktbar jord kan hittas nära stränderna och seasides medan de som växer bäst i rika, fuktiga jordar kan hittas i skogar och längs skogen golv. Trädgårdsväxter är helt beroende av jorden de placeras i. Många växter kamp när inställd i fattiga, sandiga eller steniga jordar eftersom de saknar näringsämnen. Villkora av dålig jord kan förbättras drastiskt genom tillsats av organiska material, som ruttnade gödsel, leaf mögel eller kompost, och genom rutinmässig användning av flytande gödselmedel, som bryggt te, svagt kaffe, bakpulver lösning, cola eller rot öl.

Root Beer gödselmedel

Kolsyrade läskedrycker, som rot öl, innehåller kolsyra. Denna förening sänker pH i marken tillfälligt, vilket ger syra-älskande växter som rosor, blåbär, azaleor och Rhododendron en omedelbar kick. Dessutom läsk tenderar att vara mycket socker, vilket är en form av kol - en av de näringsämnen växterna använder mest. På nedsidan tenderar kombinationen av söta, fruktiga dofter och tjock, söt sirap att dra ovälkomna gäster, som myror, flugor och getingar.

Alternativa vegetabilier

Förutom läsk, växter kan också dra nytta av vanliga applikationer bryggt te eller svagt kaffe. Tanninerna i dessa drycker skapa en syra-rik miljö som ökar funktionen rot för en mängd olika växter. Alternativt, alkaliska-älskande växter, såsom dianthus, clematis, gurkor, syrener och Riddarsporrar, kommer att blomstra när det ges en tillfällig vattnas med en lösning av 1 msk bakpulver och 2 qt. vatten. Ökningen av alkalinitet hjälper rötterna tar på näringsämnen, vilket resulterar i friskare växter med större Blom.

Överväganden

Hemgjord vegetabilier är praktiskt och ekonomiskt; men kan de inte vara perfekt balanserad. Medan flesta artiklar som använts till vatten, foder eller gödsla trädgården är biologiskt nedbrytbara och är därför fördelaktigt, alltför mycket av någon ett element kan vara giftiga. Med hjälp av olika objekt, lägger som gräsklipp, kompost, äggskal, kaffesump och ruttnade gödsel, både näringsämnen och organiskt material till smutsa, förbättra dess struktur och öka den totala bördighet.