Ovan mark Poolunderhåll med HTH produkter

Din pool är en källa till nöje och avkoppling för familj och vänner, men för att hålla den snygg, den behöver regelbundet underhåll. Weekly borsta och dammsugning är en del av ekvationen, och kemiska tillägg är den andra delen. Balansering av alkalinitet, pH och kalcium hårdhet nivåer förbereder poolen vatten för vidare behandling med klor och algaecide. HTH, ett märke som är erkända i hela landet, erbjuder ett komplett sortiment av balansering och sanering produkter som, om det används korrekt, kan ge dig glittrande pool vatten.

Balansera

Testa din poolvatten med HTH testa remsor och börja att balansera din pool genom att justera alkaliniteten om testremsorna indikera det justeringen behövs. Använda HTH Alkalinitet Plus för att öka alkaliniteten. Idealisk för alkalinitet är mellan 60 delar per miljon (ppm) och 120 ppm. När den har justerats, testa igen och justera din pH till inom idealisk spänna av 7.2 till 7,8 med antingen HTH Ph Plus eller HTH Ph Minus. Lägg sedan till HTH kalcium Plus om mer kalcium är nödvändigt för att uppnå en perfekt läsning av mellan 200 och 500 ppm. När alla tre av dessa vatten egenskaper är inom deras perfekt spänner, är det dags att lägga till sanitizer, som fungerar optimalt i denna miljö.

Sanitizers

HTH erbjuder tre olika medel för att sanera poolen. Välj HTH Dual Action klortabletter om använder en klor feeder eller klor flottör. Använda HTH 3 i 1 Chlorinating Skimmer tabletter om din pool har en skimmer och du vill sanera bara en eller två gånger i veckan. Slutligen, använda HTH Chlorinating granulat om du föredrar att ge din pool en mini chock varje dag. HTH chock 'N simma är en veckans chock behandling används tillsammans med antingen av chlorinating tabletter.

Andra produkter

Lägg till HTH Clarifier om din poolvatten är grumlig. Denna produkt kombinerar små partiklar som normalt är för liten för att vara instängd i filtret. Dessa partiklar kan vara en källa till molnigt poolvattnet. När kombinerade, filtret kan ta bort dem från vattnet. Använda HTH alger Guard 10 eller HTH alger Eliminator 60 varje vecka för att förhindra alger bildas på pool ytor.