Ovan mark Pool däck idé

Om några förberedelser har ägt rum, kan en ovan jord pool göra trädgården ser ut som ett område där en stor, rund grej var helt enkelt släppte. Detta är inte ett inbjudande utseende. Att skapa en bakgård som erbjuder avskildhet och avkoppling, några landskapsplanering idéer kan genomföras för att förbättra utseendet och stämningen i trädgården och ovan jord pool.

Grönska

Ett sätt att lägga till skönhet och kontinuitet i området kring en ovan mark pool är att lägga till växter, träd, buskar och buskar. Denna grönska kan placeras runt poolen. För att få mest effekt, krävs det dock kreativitet. Tänk på vad du vill uppnå och skapa ett tema. Vilka växter är placerade runt poolen måste kunna ta full sol och lite klor som kan vara fläckad av poolen. Några buskar som är placerade runt poolen skall vara korta så att de inte tappar Bladen i poolen. Dessutom måste vara försiktig att växter inte täcker det grundläggande maskineriet i poolen. Anläggningen val inkluderar vintergröna buskar, bambu och prydnadsgräs.

Däck

Ett däck kan byggas för att göra det verka som en viktig del av trädgården. Detta däck kan omger hela poolen eller ett däck kan byggas för att ansluta hem till ovan jord pool. Syftet med leken är att lägga till balans till trädgården och poolen. Däck kan ha olika nivåer; Detta gör att poolen för att smälta in i landskapet.

Tillbehör

Ytterligare förbättring kan uppnås genom ett staket och möbler. Staket och möbler har som komplement till det tema som har fastställts. För att ytterligare temat, kan hand dekorationer och vinrankor fastställas till stängslet. Utanför figurer och belysning kan också tillsättas.