Orsakerna till fönstret imma

Ser genom ett dimmigt fönster är en olägenhet. I vissa fall kan det vara en säkerhetsrisk. Ett exempel på detta är när din bilfönster är dimmigt och din vision blockeras. I vissa fall kan du spara pengar genom att korrigera orsaken till imma istället för att ersätta fönstret.

Bilrutor

Bilrutor kan dimma på grund av kondens och varm luft i bilen reagerar med kall luft utanför. Att bekämpa detta, prova att sänka temperaturen i bilen och öppna ett nytt fönster något.

Enda rutan fönster

Enda rutan fönster kan dimma på grund av luftfuktigheten i huset. En möjlig lösning är att köpa en avfuktare och använda den i rummet med dimmigt windows---om alla fönster är dimmigt, använda avfuktaren i den lägsta nivån i hemmet.

Dubbel-rutan fönster

Imma i dubbel rutan fönster beror på en trasig eller slitna tätningen. I de flesta fall är ersätta fönstret den bästa lösningen, även om vissa företag kommer att helt enkelt ersätta sigill.

Exteriör imma

Om utsidan av ditt glas är vad imma upp, kan det vara eftersom den yttre ytan av glaset har slitits bort av elementen. För att bekämpa detta problem, gäller en anti-dimma produkt till utsidan av glaset.

Plexiglas

När imma uppstår i ett Plexiglas fönster, som en hjort stå fönster, är orsaken oftast en film eller små repor på ytan av glaset. Med en scratch reparera vätska för glasögon kan lindra problemet.