Organisera Tips

Organisera Tips

En organiserad hemhjälp liv köra mer effektivt, eftersom allt är där du behöver den. Köpa plastkärl, lådor och andra organisation verktyg för att ta itu med monumentala uppgift att rensa ut din skräp. Fokusera på ett rum i taget, och arbeta dig igenom huset. Först kasta bort alla objekt som du inte behöver, som gamla mail, sopor och kläder med hål.

Använd tydliga skafferi behållare

Kvinnans dag tidningen rekommenderas att klart glas skafferi kanistrar för att organisera dina torrvaror. Välj behållare med fyrkantig botten, eftersom dessa tar upp mindre plats i ditt skafferi och skåp. Välj olika storlekar för att lagra olika objekt, till exempel spaghetti nudlar, bönor, kaffe och andra torrvaror. Dessa kapslar finns tillgängliga i varuhus eller online. Markera varje behållare med vita etiketter.

Hålla ditt skrivbord Clear

Hålla ditt skrivbord tydligt hela tiden genom fragmentering gamla dokument och hålla dina filer organiserade. Tillbringa fem minuter i slutet av varje dag organisera ditt skrivbord och andra verktyg för att förhindra papper uppbyggd. Undvika fyllning papper i lådor; i stället satte varje papper eller andra objekt där den måste gå. Gör detta till en vana hjälper dig att upprätthålla en effektivare kontor.

Utnyttja hyllor

Använda hyllorna i alla dina garderober och installera extra hyllor i ditt kontor. Lagra objekt som du inte använder ofta men fortfarande vill ha i rutorna på din garderob hyllor. Hålla kontorsmaterial och andra material i dekorativa lådor på hyllor i ditt kontor. Märk varje ruta följaktligen så dina objekt är lätta att hitta.

Sälja eller ge bort gamla böcker

Sälja eller ge bort böcker som tar upp överflödigt utrymme, särskilt om du inte har läst dessa böcker och du har ingen aning när du har tid. Förvara böcker som är släktklenoder eller gamla klassiker som du bara inte kan bli av i lådor i garderoben eller under sängen.

Placera en arrangör Kista vid dörren

En arrangör bröstet går oftast i slutet av en säng, i en garderob eller nära ytterdörren. Placera bröstkorgen trä strax under coat rack, och använda den för att lagra extra skor, bollar fotboll eller andra objekt som du kan behöva som du lämnar ditt hem. Några kistor är utrustade med kuddar så att du kan sitta på dem samtidigt sätta dina skor på. Dessa kistor finns vanligtvis i varuhus.

Utse lådor för liknande objekt

Placera hår band, penslar och andra tillbehör i en låda i ditt badrum. Utse en annan låda för personlig hygienartiklar, som deodorant och rensning torkdukar. Du kan också använda samma koncept över hela ditt hem. Välj en låda i köket för alla bakning redskap, och välja en annan låda för alla handdukar. Detta är en enkel idé, men det fungerar bra.