Oregon druva växter

Oregon druva växter

Medan Oregons sval temperatur presentera en utmaning för vissa druvor växter, finns det många sorter som kommer att frodas i denna stat miljö. Oavsett om du är intresserad av druvor för vinframställning eller enkel bordsdruvor för din måltid, välja rätt druva växterna för detta tillstånd klimat och miljö.

Candice

Candice är en amerikansk tabell druva som mognar tidigt på säsongen. Denna druva anläggning producerar medelstora röda frukter som växer i attraktiva kompakta klasar. Candice druvor kan lagras under en lång tid, och när den torkas, de gör utmärkta russin. Denna sort är härdig, anpassade till låga temperaturer och har en hög kapacitet på frukt.

Fiesta

Fiesta druva växter är Europeiska, och de producerar en fast, vitt bord druva. Kluster är stora och lös. Druvor varierar från små till medium i storlek och för bästa resultat, druva anläggningen bör sockerrör-beskäras, där alla utom de dominerande käppar skärs tillbaka. De Fiesta druvorna gör bra russin och de mognar i mitten av växtsäsongen.

Chardonnay

Chardonnay druva växter producerar små till medelstora kluster av små frukter. Chardonnay druvor är vita och avsedda för framställning av vin, och köttet av druvan är mjuk och mycket saftiga. Denna druva måste skördas innan höst regn, eftersom de mogna frukterna är utsatt för mögel och röta när vädret blir fuktig. Den trivs på väldränerad jord, och kräver sockerrör-beskärning att främja en hög avkastning.

Gewurztraminer

Gewurztraminer druva anläggningen producerar rödbrunt frukt i medelstora, kompakta klasar. Frukten är stark med en tjock, hård hud. Gewurztraminer druvan mognar tidigt på säsongen. För att bevara smaken av frukt, är det viktigt att plocka när det är fullt mogna. Gewurztraminer druva anläggningen bör planteras i djup jord.

Alden

Alden druva anläggningen är en sen tabell druvor av sorten som producerar rödaktig-svart frukt. De druvor som framställts av detta vin är mört och saftigt med en behaglig doft. Vinrankorna producera mycket bra, med en tendens att overbear om inte de klasar är vattenlöslig.