Ordentlig septitank Riser Installation

Ordentlig septitank Riser Installation

En septitank riser fungerar som en tillgång port som ansluter till kroppen av septitank. Sättsteg har täckt lock på marknivå, och många människor hänvisar till dem som manlucka täcker. En septitank riser hyser att lokalisera, pumpa ut och inspektera tanken.

Åtgärd

Exponera alla brunnar och passa septitank ståndaren genom att mäta diametern på manluckan. Använd en motsvarande storlek riser och placera ståndaren en till tre inches ner i öppningen.

Installera

Efter att ha täta riser i hålet, septiktank riser till septitank med höghållfast flexibla betong blanda. Sand botten av små sättsteg med grovt sandpapper att upprätthålla ett starkare band. Fyll eventuella hål eller luckor mellan ståndaren och tanken med betong blanda.

Justeringar

Att förkorta en räfflad riser, borra ett hål mellan revbenen högre än skära linjen, avsluta snittet med en sticksåg och fila ner eventuella höga ställen. Att göra en stor räfflad riser passar säkert i en mindre manlucka öppning, ta bort en av revbenen genom att störta-skära med en cirkelsåg med vakten hållas öppen.