Ordentlig mögel borttagning

Mögel är en mängd svamp som, även om en viktig del av cykla av liv, kan börja växa i ditt hem och orsaka en olägenhet. I själva verket mögeltillväxt kan drastiskt sänka värdet på din bostad och kan orsaka allvarliga hälsoproblem för känsliga individer. Rengöring av små mögeltillväxt kan förhindra hälsofrågor. Husägare misslyckas ofta med att göra flera saker när rengöring som leder till mögel växer tillbaka rätt efter de rena det bort.

Ta bort orsakerna till mögel

Mögel växer endast i områden som har fukt och kommer att fortsätta växa i ett område om inte du sänka den relativa luftfuktigheten, som du kan göra på flera sätt. Du kan installera ett bättre ventilationssystem, använda fans oftare och fixar läckor och översvämningar så snart du märker dem. Installera en avfuktare om dessa inte fungerar till lägre fukthalt. Om du inte löser problemet med fukt, att mögel returnera rätt när du tar bort den.

Tätning i området

Synligt mögeltillväxt faktiskt består av hundratusentals mögelsporer. Dessa sporer är mikroskopiska och resa genom luften lätt när du agitera mögeltillväxt. När formen är i luften, är det gratis att resa till ett annat område i ditt hem. Således, om du har mögeltillväxt, alltid isolera området med plastfolie så mögel inte går till en annan del av ditt hem.

Vätning mögeltillväxt

Skura torr mögeltillväxt kommer att flytta mögelsporer i luften, som kommer att uppmuntra dem att sprida sig till andra delar av rummet. Förhindra detta genom att aldrig skrubbning eller röra mögeltillväxt tills den är våt. Våta sporer kan inte flytta i luften lika lätt, och du kan ta bort dem mer effektivt.

Torkning i området

Döda och ta bort mögel innebär besprutning en mögel rengöringsmedelslösning över området. Hur många försiktighetsåtgärder du tar, dock kommer det fortfarande finnas mögelsporer flytande genom luften. Om du inte torka området helt efter rengöring, mögelsporer helt enkelt kommer att landa där bak och kommer att växa i området du bara rengöras.