Ordentlig krypgrunden Ventilation

Ordentlig krypgrunden Ventilation

Det är viktigt att krypa utrymmen, som vindar, har god ventilation. Crawl utrymmen som inte är korrekt ventilation tillåta den fukt som tränger igenom betongen för att dröja kvar, så att det i ditt hem. En gång i hemmet, fukten kan orsaka alla möjliga problem, bland annat mögel tillväxt, insektsangrepp, trä ruttnar och unken lukt.

Instruktioner

•Installera ventilerna nära varje hörn av din krypgrund. Det gör bra luftrörelser i hela krypgrunden.

•Installera vents på stiftelsen väggen mellan hörnen av krypgrund till en kurs av 1 kvadrattum av fri ventilerande område för varje kvadrat fot av krypgrund område.

•Kontrollera att alla ventiler ventilera direkt till utsidan. Detta tillåter vattenånga att fly snarare än sippra upp genom betongen och i ditt hem.

•Installera en frånluftsfläkt i en krypgrund. En frånluftsfläkt kommer att förbättra cirkulationen, en nödvändig komponent i att ta bort fukt tillsammans med ventilation. Fans skiljer sig i fråga om hur många kubikfot av luft som de kan driva per minut (CFM). För att fastställa de nödvändiga för din krypgrund CFM, multiplicera kubikfot av krypgrunden med 10 och sedan dividera med 60.