Om tegel eldstäder

Tegel eldstäder är en av de vanligaste typerna av eldstäder i USA och andra länder runt om i världen. I själva verket används andra typer av tegel eldstäder även i avlägsna stammar i Afrika. Användningen av tegel som brandsäker byggnadsmaterial har funnits under lång tid eftersom det är relativt billiga, robusta och beprövade att motstå extrem värme.

Funktion

Tegel eldstäder som används för att motstå lågan och är också snygg, vilket är till skillnad från trä väggar och gips väggar. Tegelstenarna sig motstå värme eftersom de är härdade, ironiskt nog, en masugn. Detta värmer murbruk eller lera till mycket hög temperatur, som ändras av molekyler i tegel och orsakar det att motstå flamspridning.

Betydelse

Tegel eldstäder har tillåtit människor att värma sina hem i århundraden. De ger en helt brandsäkert låda att tända en eld utan att bränna ner huset. Eftersom tegel är också fast, är skorstenen som utför röken ganska stabil. Tegel är också billigt att göra, så kan bygga stora skorstenar och eldstäder installerat på varje våning av hemmet.

Typer

Det finns många mönster av tegel eldstäder som inkluderar platt ansikte, mantel, nådde en topp eller pyramid formade, vacklade tegel och många, många andra. Rumford eldstaden är en sort som har en triangulär interiör och är variera smala. Den använder den minsta mängden tegelstenar och är mycket effektiv. Murverk spis eller ryska eldstaden är en annan typ som är utformad för att bränna en mycket varm eld, med lager av bafflar i influensa som fungerar som en kylfläns.

Funktioner

Tegel eldstad har flera funktioner inklusive stiftelsen. Ash grop, som finns under ytan. härden eller området ovanför eldgrop, som är där elden är tänd; och rutan brand området bakom eldgrop. Stiftelsen kan göras av betong eller aska block, medan den härden, avfyrar boxas och eldgrop är gjorda av tegel. Tegel eldstad har också andra funktioner som mantel, influensa, influensa skärmen eller aska skärm, bafflar, säten och mer.

Överväganden

Om du bygger en tegel eldstad fundera först vad du vill ha spisen att göra. Är det enkelt att försköna hemmet, eller kommer det att användas för något som värme huset eller matlagning? Du också noga välja tegel typ. De är gjorda i flera kvaliteter och det finns många sorter inklusive ansikte tegel, vanligt tegel och många fler. Överväga din klimat när du väljer din klass, och gå hur kallt och vått klimat är innan du väljer. SW tegel är för fuktigt klimat i norra USA och NW är torrare klimat, men båda är utformade för att tåla temperaturer under fryspunkten.