Om skärmen verandor

Njuta av fördelarna med utomhus utan att hantera negativ--som myggor och brist på skuggan--är bland de många positiva aspekterna av skärmen verandan. Som en plats att njuta av sommaren matsal eller underhålla vänner, kan grundläggande skärmen verandan vara ett billigare alternativ till solen rummet tillägg.

Lösningar

Screening i en befintlig veranda är ett alternativ för att skapa en skärm veranda. Skärmar som följer en befintlig veranda med kardborrband kan vara ett enkelt och billigare lösning.

Byggsatser

Ett annat alternativ är att köpa en skärm veranda kit. Dessa Kit erbjuder planer och material för att bygga en aluminium inramade skärmen veranda som kan fästas på utsidan av ett hem.

Alternativ

Skärmen porches kan också införlivas i bakgård däck, så att användarna möjlighet att skyddade skugga eller full sol och utomhus.

Funktioner

Extra funktioner--som takfläktar och fönster nyanser--kan lägga till en hel del komfort på varma, soliga dagar eller dagar som saknar kylning vindar.

Golv

Golvet i en skärm veranda är ett stort problem. Om konstruerade dåligt eller av fel material, använda fel ordet som betyder träder. De bästa våningarna är väderbeständigt och har minimal luckor eller sprickor.

Överväganden

När du lägger till en skärm veranda till ett hem, bör arkitektoniska detaljer i hemmet beaktas. En grundläggande aluminium skärm veranda kan fungera bra med moderna ranch stil hem, men en äldre hem med distinkta arkitektoniska detaljer kan kräva en struktur som återspeglar dessa designelement.