Om Pool kakel

Om Pool kakel

Pooler är njutbara och kan höja värdet på ditt hem. Å andra sidan, kan de också nedvärderar ditt hem om potentiella köpare inte gillar vad de ser. Nyckeln är att se till att din pool är ett estetiskt tillskott. I stället för en wire staket, sätta upp en dekorativ stängsel och lägga till landskapsarkitektur. Istället för en grå betongytan, överväga kakel. Kakel möjligheterna är många, så att du kan skapa ett vackert poolområde.

Fördelar

Plattor är vattentät och långvarig. Du kan ha dem glaserade i valfri färg och som i något mönster. De är smidigare på fötterna än betong. Lägga till dekorativa alternativ, samt kanter och gränser. Plattor kan användas på pool golv, väggar och omkrets.

Typer

Plattor finns i olika storlekar, utföranden och material. Vanliga storlekar är 6 av 6 inches, 3 av 3 inches, 2 av 2 tum och 1 av 1 tum. Vanliga material är porslin, skiffer, glas, mosaik, sten och pebble. Sten, skiffer och pebble är mer ekonomiskt. Alla pool brickor tillverkas av halkfri och halkfritt material.

Mönster

Mosaik kakel erbjuder många alternativ. De är små färgade plattor som är placerade i betongen för att skapa en design. Sea life är ett populärt motiv. Vissa väljer att använda mosaiker som kontaktpunkt eller att skingra dem i hela poolen. Betrakta två eller tre färger att matcha omgivningen. Skapa en kakel vägg ovanför poolen för ett intressant blickfång. För ett annorlunda utseende, överväga rektangulära plattor.

Underhåll

Om du har kakel på golvet i poolen, är det tillrådligt att tömma poolen vartannat år och skrubba kakel. Detta kommer att eliminera någon mögel eller smuts som pool sopmaskinen lämnar bakom. Detta är också en bra tid att åtgärda sprickor eller chips. Runt poolens kant, använda en borste för att skrubba bort alla fläckar. Om en bricka chips eller sprickor, reparera det innan det är vattenskador. Rengöringsmedel finns som skadar inte vattnets pH.

Överväganden

Om du vill skapa din egen layout, har vissa online företag virtuella designprogram.