Om papegojan Flugtrumpetväxter

Papegoja pitcher anläggningen är en köttätande växt som är infödda till södra USA. Det tenderar att växa i fuktiga träskmarker som är höga i vitmossan. Med sin tjocka köttiga blad och livfull färg, det är ett bra val som en dekorativ köttätande växt, men innan förvärvat för din samling, måste du hålla några saker i åtanke.

Beskrivning

Papegoja pitcher anläggningen växer till en höjd av 6 inches. I södra regioner är det en vintergrön växt. Den har smala curling gröna blad som är beströdd med röda och vita fläckar. Det bildar fleshy pitcher strukturer som är ungefär 8 inches lång. Det producerar också röd-lila blommor på våren. Medan vissa har ingen lukt alls, är andra ganska doftande, beroende på sort.

Svällning mat

Papegoja pitcher växten är köttätare och det kommer att sluka alla små insekter att fastna inuti den. Kannorna är spetsad med små prickar av nektar som ritar insekt i, lockar det med söt doft. Nektar är spetsad med en narkotiska kemikalie som berusar insekten, lockar det längre ner i kannan. Nedåtriktade hår gör det mycket svårt att klättra tillbaka ur kannan, och när insekten är inne, växten börjar smälta den.

Vård

När plantor papegoja pitcher, välja en plats med en sur, behålla fukt jord med tillgång till minst fem eller fler timmar av direkt sol en dag. Hålla jorden fuktig eller jämnt blöt, som denna växt tål återkommande översvämningar väl. Gödsla denna växt eller inte ge kött, som den kan mata sig själv.

Problem

Om du märker att stammen av din papegoja pitcher anläggning blir svag och spinkig, transplantera den till en plats med mer ljus. Om du är orolig att marken är alltför torr eller fertila för din papegoja pitcher anläggning, bädda in en plast badkar i marken och fyll den med en blandning som är tre delar sphagnum mossa till en del sand. Sedan plantera papegoja pitcher anläggningen i behållaren beredda. Med en container setup kan också anläggningen för att behålla mer vatten.