Om jag klipper blomman av min tobak växt kommer det dö?

Om jag klipper blomman av min tobak växt kommer det dö?

Tobak är från familjen Solanaceae, vilket är samma familj som tomat, paprika och aubergine, så den trivs på samma villkor. Den typ oftast odlas för kommersiella ändamål är Nicotiana tabacum, och är typ där fröna är lätt tillgängliga. Odla tobak för personligt bruk är lagligt i USA Det är inte lagligt att sälja tobak i USA utan en licens.

Växtegenskaper

Tobak är en snabbt växande anbud perenn odlas som en årlig om skörda bladen för rökning. Den har bred ljus-gröna blad och växer till 10 fot under optimala förhållanden. Den vita blomman bärs på toppen av den äldre anläggningen.

Plantering webbplats

Tobak växer bäst i jord med medellång fertilitet. Rika jord med en hög koncentration av kväve påverkar negativt leaf kvalitet. Tobak växer bäst i full sol. Markens läge måste vara väldränerad så rötterna av anläggningen inte sitter i vatten efter ett regn. Markens pH för tobaksodling bör vara mellan 5,5 och 6,5.

Plantering

Odlarna börjar tobak från frö två månader innan plantering datum i en väldränerad behållare fylld med steril, jord-fri planteringsjord medium utformad för att starta utsäde. Plantera de små fröna genom att trycka dem i ytan av det fuktiga planteringsjord mediet. Täcker inte, som tobak frön behöver ljus för att bistå i grobarhet. Placera behållare i en skyddad starkt upplyst plats där temperaturen är mellan 70 och 80 grader Fahrenheit. Hålla jorden fuktig men inte blöt, under grobarhet. Tobak fröna gror i en till två veckor.

Anläggning utomhus efter all risk för frost har passerat och tobak växterna är 6 till 7 inches hög. Utrymme växter 3 feet isär. Vattna blommorna grundligt efter plantering för att undvika transplantation chock.

Beskärning och underhåll

Gödsla tobaksplantor genom att tillämpa ett gödselmedel som är hög i kalium. Det sista numret i gödselmedel förhållandet, som representerar kalium, bör vara högre än de andra siffror, som representerar kväve och fosfor. Gödselmedlet bör också innehåller magnesium. Bara gödsla tillräckligt under säsongen att hålla växten grön. Överskjutande gödselmedel orsakar snabbt woody tillväxt. Undanhålla gödselmedel när blommorna börjar att bilda. Ge tillräckligt med vatten för att hålla växterna från vissnande.

Beskära växten tobak genom att skära av blomman innan den blommar. Detta kommer att resultera i större och högre kvalitet. Också, ta bort nya tillväxt, kallas rotskott och blommor som bildar längs stjälken. Det kommer inte döda plantan för att ta bort blommor eller sidan tillväxt.