Om grapefrukt träd

Färsk grapefrukt direkt från trädet är det perfekta sättet att börja dagen. Inte bara innehåller grapefrukt en hög nivå av C-vitamin, det är också hög i fiber, kalcium och järn. Om du njuter av en slice toppad med socker eller smutta på ett glas färskpressad grapefruktjuice, din kropp kommer att gynnas av vitaminerna och mineraler samt låg kalori räkna.

Identifiering

Frukten kan vara syrliga eller något söt vit grapefrukt har en ljus gul hud med vit massa. Fruktköttet är ljusrosa och söta rosa grapefrukt har en gul hud skiftar i en rosa nyans. Ruby röd grapefrukt har en gul hud skiftar i rosa och röd söt frukt och lågan grapefrukt har samma tvåfärgad hud som rosa men massa är klarröd, mycket söt och nästan kärnfria.

Funktioner

Grapefrukt är en mångsidig frukt som kan skalas och ätit, skivad och toppad med socker, klämde för färsk juice eller serveras i färska fruktsallader. Bearbetade grapefruktjuice är tillgängliga på flaska eller i frysta koncentrat form och skalade grapefrukt sektioner finns tillgängliga i burkar eller burkar i juice eller sirap och redo att tjäna. Beroende på vilken typ av grapefrukt, kan det ha antingen en tunn eller tjock yttre skal och innehåller några att knappast några frön.

Geografi

USA är den största producenten av grapefrukt med centralen och Indian River-området i Florida att vara den huvudsakliga grapefrukt växande region följt av Texas, Kalifornien och Arizona. Grapefrukt är tillgängliga under hela året med sent falla igenom tidigt på våren är bästa sändningstid för den sötaste frukten för Florida sorter.

Fördelar

Röda, vita och rosa grapefrukt sorter är allt låg i kalorier och den näringsmässiga andra näringsämnen inklusive C-vitamin, fiber, kalium, folsyra, vitamin A, kalcium och järn varierar beroende på färgen på grapefrukt. På grund av dess minimala kalori räkna, fiberrik och näringsämne rika segment, grapefrukt används ofta i kost och viktminskningsprogram.

Effekter

Grapefruktjuice kan negativt interagera med vissa läkemedel. Kolla med din läkare före äta en grapefrukt eller dricka grapefruktjuice om tar föreskrivna läkemedel för att avgöra om grapefrukt kommer att orsaka några skadliga effekter eller biverkningar om de intas tillsammans med medicin.