Om att installera en Bat hus i Colorado

Många arter av fladdermöss vandrar genom eller tillbringa somrarna i Colorado. Bat hus är särskilt Välkommen till arten allmänt känd som den stora bruna bat (Eptesicus fuscus) och den lilla bruna fladdermusen (Myotis lucifugus).

Solsidan

Välj en vägg eller en plats att sätta upp en stång som mottar sydväst eller sydöstra solen, och inte är skuggade av träd eller andra byggnader. Bat huset bör helst få minst sju timmar av direkt solljus.

Rensa skogen linjens

Om din fastighet är nära eller innehåller någon av de dussin skogarna i Colorado, placera bat huset minst 10 till 30 minuters promenad från skogstäcket. Kanten av skogar ger skydd och mat mängd för fladdermöss, men också harbor rovdjur som ugglor, ormar och tvättbjörn.

Överväganden

Fladdermöss att leta efter ett hem inom cirka en kvarts mil från hörbart rinnande vatten. Små fontäner kan också locka intresse av fladdermöss, men inte tillnärmelsevis så mycket som en av Colorado många rinnande bäckar och floder. Om du har problem att locka fladdermöss, beror det nog inte där du hittat ditt bat hus men en brist på färskvatten i närheten. Mångfald på växtplatsen på din egendom (olika växt grupperingar, våtmarker och små hyggen) hjälper också locka hus-jakt fladdermöss.