Öken planta landskapsarkitektur

Öknen landskap erbjuder möjligheten att använda torka-toleranta växter kreativt. Hemligheten till framgångsrika öken landskapsarkitektur är att använda växter för att ekosystemet.

Inhemska växter

Xeriscaping är praxis att landskapsplanering i torra klimat. Xeriscaping innebär en förståelse av att använda växter kreativt utan stora mängder vatten. Central till framgång för denna praxis med hjälp av inhemska växter som utvecklats och trivs i torra miljöer. Studie växterna växer i ditt område och samråda med trädgårdsmästare och landscapers som arbetar i den ekosystemen. Basera ditt val av växter på vad vill växa det ökar dina chanser att lyckas och minska mängden arbete som krävs.

Suckulenter och kaktusar

Suckulenter är ökenväxter kännetecknas av tjocka, köttiga blad med kapacitet att lagra stora mängder fukt inuti dem. Suckulenter utvecklats inom öken ekosystem att överleva torka. Deras användning i din landskapsskötsel planer avser din design det omgivande landskapet. Kaktusar utvecklades också för att överleva i torra platser. De har oftast vassa Taggar skydda dem från födosök djur. Kaktusar växer i en mängd storlekar, former och färger. De ger ett inhemska landskap med en mängd effekter, som kommer att frodas i torrheten öknen.

Rock trädgårdsarbete

Rock trädgårdsarbete är en landskapsarkitektur teknik som kombinerar lämpliga växter med estetiskt placerad klippor och stenar. I torra landskap ersätter den karga skönheten av sten den tropiska trädgården. Ett stort antal flata stenar i din trädgård kan ha praktiska fördelar. Stenarna absorbera värme från solen under dagen och sedan utstrålar det värmen i jorden under den kalla öknen natten, hjälper till att hålla växterna runt stenarna varm.

Vatten

Vatten spelar en dominerande roll i öknen landskapsplanering, främst genom sin frånvaro. Torrheten miljön dikterar vad växter kommer du framgångsrikt kan växa. Skapa kontraster med torrheten öknen genom att integrera vatten funktioner i ditt öken landskap. En liten, konstgjord damm eller sprutande fontän hjälper späd öken värme och kan locka lokala fåglar och annat djurliv.