Ohio lagar för privat Pool privat stängsel

Ohio lagar för privat Pool privat stängsel

En husägare i Ohio som har en pool måste bygga ett staket runt den för att förhindra oavsiktlig gränsfloder och relaterade skador. Privatlivet staket för pooler kan också hålla ut inkräktare.

Definition

Enligt riktlinjerna i Ohio administrativa koder kapitel 3701-31-01(M) är en privat pool någon inomhus eller utomhus kammare som innehåller en mängd vatten som används för simning, dykning eller bada. Poolen skall vara fria att använda för de boende som äger det och deras gäster.

Lagen

Kommuner i Ohio har rätt att skapa sina egna riktlinjer när det gäller privat pool staket. I staden av Lancaster, måste alla privat pool staket vara minst 6 fot i höjd. Pool ägare som vill bygga en pool staket högre än 6 fot behöver tillstånd att göra så. Tillstånd kan erhållas från stadens certifierade byggnaden avdelningen.

Läge

Swimming pool privatlivet staket i Ohio det måste antingen runt poolen eller runt fastigheten där poolen finns. Alla swimmingpool privatlivet staket måste hållas i gott skick och anbringas med en låsbar grind.