North Carolina växt identifiering

North Carolina växt identifiering

North Carolina är en stat full av rika, mörka jord, skog och en mängd olika plantera liv. Många av de växter som växer i North Carolina är hemma i området. De flesta av dessa växter ger en vacker bakgrund för infödda trädgårdar och gräsmattor. Planta identifiering är också användbart att eliminera användbara växter från skadliga ogräs som kan invadera trädgårdar och gräsmattor.

Plant form

En av de enklaste sätten att identifiera växter i North Carolina är att titta på formen och storleken av anläggningen. Många online databaser erbjuda sökningar baserat på storlek eller form av en växtens blad. Exempelvis har den norra ADIANTUM ormbunke-liknande blad. Vitsippa anläggningen har lång, ovala blad som pekade på slutet. Falska fingerborgsblomma och falska getmjölk skägg har länge högresta stjälkar med små blad och blommor.

Jordart

Vilken typ av jord som växten växer i kan också vara en indikation på vilken typ av anläggning som det är. Carolina odört finns i cool, fuktiga områden. Coreopsis finns i soliga platser. Svart-Eyed Susan, Bishop's Cap och Alumroot alla älskar torra jordar. Alla ormbunkar älskar våtutrymmen. De flesta inhemska växter som är önskvärda växer i rik, mörk jord. Alla växter som växer fritt i dålig jord är sannolikt ett ogräs.

Tid på året

Det är också möjligt att identifiera växter beroende på årstid. Många inhemska växter erbjuder utmärkande egenskaper under våren eller falla. Mycket få växter växer under vintern. Blackhaw Viburnum erbjuder ljusa vita blommor på våren. Andra prålig vårblommor inkluderar amerikansk plommon, blå Cohosh, dvärg Crested Iris och Oconee klockor. Wild Ginger är en växt som är vintergröna året runt. Om du ser hjärtformade Bladen i den sena falla eller vintern, då är det troligen vild ingefära. Vild Indigo, silverax, Pilla på lövnivå Goldenrod och Blue - eyed Grass alla blommar från maj till augusti.

Fördelar

Det finns många fördelar med att identifiera växter som växer i North Carolina. Inhemska växter till North Carolina är de bästa sorterna växter att odla i trädgårdar och gårdar. Inhemska växter är anpassade till klimat och jordmån villkorar av den växande regionen. Identifiera inhemska växter hjälper också upptäcka vilka växter är användbara och vilka växter är ogräs.

Identifiering

Det finns många andra verktyg för att identifiera växter i North Carolina också. En av de mest användbara verktygen är en lokal jordbruksfrågor kontor. Detta kontor kommer att identifiera enskilda växter och många kontor har även hemsidor med bild referenser för vidare identifiering. En Fälthandbok för North Carolina anläggning kan också vara användbart i att identifiera växter.