Norfolk Island Pine växtskydd

Norfolk Island furu är en populär levande julgran. Den har glesa grenar med levande gröna blad. Norfolk Island tallar kan avnjutas som krukväxter i de flesta klimat och planteras utomhus i de sydligaste delarna av USA. Det kan inte tolerera iskalla temperaturer, men när rätt vård, blir en utmärkt krukväxt under många år.

Växande inomhus

Norfolk Island tall kommer att frodas inomhus i starkt ljus. Placera den i ett väl upplyst område med några timmars solljus dagligen, om möjligt. Stänga anläggningen varje vecka att hålla tillväxt även och förhindra det från att växa mot ljuskällan. Under våren och sommaren växer säsong, gödsla trädet med en inomhus anläggning gödselmedel. Vatten det djupt när den övre tum jord börjar torka. Norfolk Island tallar älskar hög luftfuktighet. Inomhus, komplettera fuktigheten, efter behov, med en luftfuktare. Om det inte får tillräcklig fuktighet, kommer att nålar torka ut och bli brun. Öka luftfuktigheten och se till att anläggningen har tillräckligt med vatten.

Växande utomhus

I södra USA, där iskalla temperaturen är inte ett problem, särskilt i fuktiga områden, Norfolk Island tall träd kommer att göra bra utomhus når 50 till 100 fötter. I sin naturliga miljö, kan de nå grand höjder av 200 fot.

Norfolk Island tall kan odlas i de flesta någon markförhållanden men som fuktig jord som dränerar väl. De föredrar full sol men kan odlas i halvskugga. När temperaturen sjunker under fryspunkten, täcka trädet, om möjligt. I en ljus frost, trädet dör tillbaka till rötterna, men kommer åter gro från rötterna. En fullständig frysning dödar trädet.

Varningar

Frön av Norfolk Island tallen är giftiga om ätas och andra delar av växten är också giftiga. I vissa människor, kan hantering av anläggningen orsaka en allergisk reaktion eller hudutslag. Allergiska reaktioner mot pollen är vanliga. Hantera anläggningen med omsorg och vara medveten om eventuella biverkningar.