NFPA standarder för reflekterande Striping

NFPA standarder för reflekterande Striping

Reflekterande stripe på utryckningsfordon är en säkerhet mäta varna både responders och allmänheten att den närvaro och placering av utrustning. National Fire Protection Association (NFPA) mandaten med en nödvändig mängd striping i det korrekta sättet att säkerställa en högre säkerhetsnivå.

Reflekterande stripe på dörrar

Använd minst 96.2 kvadrat inches av reflekterande stripe på inredningen i dörrar som används av drivrutiner, besättningsmedlemmar och ambulans patienter. Skapa Reflexband som är minst 50 procent av fordonets längd, vilket inkluderar cab och kroppen. Markera minst 25 procent av framsidan av fordonet med en reflekterande stripe. Kontrollera att stripe eller kombination av ränder är minst 4 inches bred. Omfatta inte utrustning dörrar i längderna. De behöver inte reflexband.

Reflekterande stripe på fordonets bakre

Använd endast reflekterande tejp som uppfyller ASTM D 4956, standardspecifikationen för reflekterande lakan för trafikkontroll krav. Synliggöra sparrar på 50 procent eller mer av de vertikala ytorna bakom fordonet. Sparrarna ska börja på toppen av centrera fodrar och sluttar nedåt mot utsidan av fordonet. Använda Reflexband 6 inches bred för att bilda de sparrar ränder. Använd gula Reflexband på röda fordon. På gula fordon, använda byråkrati.

Reflekterande stripe på andra områden

Använda reflekterande tejp för att markera konturerna och av en antenn läge eller BOM införliva en knoge i sin design. Alternativt använda lämpliga reflekterande färg eller ljus. Markera alla stabiliserande apparater med reflekterande tejp, särskilt om det sticker ut utanför kroppen av fordonet. Detta identifierar det som en risk undvikas.