Naturliga sätt att stöta bort termiter

Naturliga sätt att stöta bort termiter

Termiter är mästare av förstörelse och reparera den skada de orsakar till ditt hem kan kosta tusentals dollar. Att bli av med dessa otäcka critters är inte bara dyrt men innebär också oftast giftiga kemikalier som kan påverka miljön negativt. Dessa skadedjur kan dock hanteras på ett mer naturligt sätt. Att utforska vad som kan göras om termiter i ett mer naturligt sätt kan minska skador på miljön.

Förhindra termit angrepp

En av de första stegen i att kontrollera termiter med en naturlig metod förhindrar termiter i första hand. Ett sätt att förhindra termiter är med hjälp av typer av trä som inte lockar termiter. Östra röd ceder, svart valnöt och Pacific idegran finns tre typer av trä som inte lockar termiter. Ett annat viktigt steg i att förebygga är att undvika fukt. Införliva fukt hinder i grundandet av ett hem kan hjälpa slåss av termiter.

Apelsinolja

Orange olja är ett miljövänligt alternativ termit kontrollmetod gjorde från apelsin skalet. Oljan dödar termiter direkt men är ofarligt för människor och husdjur. Den också har inte en giftiga lukt som många kemikalier gör, och det är biologiskt nedbrytbart.

Frysning

Ett annat alternativa och mer naturliga sätt att bli av med termiter är frysa dem. Processen innebär att injicera flytande kväve i områdena torrt trä angripet av termiter. Flytande kväve är en giftfri metod och dödar någonstans från 74 procent till 100 procent av termiter i de drabbade områdena.

Borsyra

Borsyra är en naturlig insektsmedel som används för att behandla termit infektioner. Borsyra är mindre giftigt än de flesta andra bekämpningsmedel. Borsyra kan inte vara lika effektivt som kemiska produkter, men det anses fortfarande en effektiv naturläkemedel.

Nematoder

Nematoder används för biologisk bekämpning, i detta fall termit kontroll, är parasitiska spolmaskar som föds upp så de inte påverkar människor, djur eller växter. Dessa specifika nematoder är aggressiva mot insekter. Denna metod är endast effektivt för underjordiska (tunnelbana) termiter, inte torrt trä termiter. Nematoder är lätt tillämpas genom att blanda dem med vatten och bevattning eller besprutning drabbade marken eller växter.