Naturliga sätt att döda spindel kvalster

Naturliga sätt att döda spindel kvalster

En av de vanligaste mite pest, spindel kvalster---även känd som web-spinning mite---invaderar grödor, grönsaker och blommor trädgårdar, fruktträd, vinstockar och krukväxter. De minska den estetiska överklagandet av blommor, minska grönsaksodlingar och skada fruktträd förmåga att ge frukt i framtiden. Spindel kvalster lever i kolonier, vanligen på undersidan av bladen, och suger näring ur bladen.

Fysisk beskrivning

Ungefär lika stor som perioden i slutet av en mening, spindel kvalster liknar rörliga prickar. De största former av spindel kvalster växa till mindre än 1/20 av en tum i längd. Med en 10 x förstoring hand lins ser du att vuxna spindel kvalster har en oval kropp, åtta ben, inga vingar och inga antenner. Färgen av spider mite beror på vilken typ av kvalster. Omogna spindel kvalster har bara sex ben. Äggen är runda och tydlig.

Symtom

Spinn är så små att inte du kan se dem på anläggningen om du inte använder ett förstoringsglas. Men lämnar de tecken på deras närvaro. Dessa kvalster skada växter genom att suga cellinnehållet ur bladen. Detta orsakar ljusa prickar på bladen. Långvarig utfodring vänder bladen gula innan de faller. Spindel kvalster snurra även duk så kommer du att märka löv, kvistar eller frukten täckt av sadelgjord.

Typer

Det finns fem typer av spinn. De två prickig spindel kvalsteren lever på lövfällande växter som träd, buskar, blommor, ogräs och åkergrödor. De blir aktiva under våren, trivs under varma, torra somrar och övervintrar i jorden. Den europeiska röda har en smak för blommande fruktträd såsom äpple, körsbär och plommon träd. Spruce spindel kvalster angripa olika typer av barrträd som Gran, tall och enbär och orsaka gulfärgning, browning och tappa av nålar. Södra röd kvalster högtiderna på japanska och amerikanska hollies, azaleor och andra escarolesallat evergreens. De frodas under de svalare temperaturerna på våren och hösten. Den lönn mite infests plantskola-odlade lönnar, särskilt Freeman lönnar.

Naturlig utrotning

Bli av spindel kvalster utan att använda potentiellt farliga bekämpningsmedel. Ett nummer ett rovdjur äter den spider mite. Presentera den västra aggressiva mite för dina växter. Kommersiellt tillgängliga som spider mite behandling, dessa kvalster har längre ben och är mer aktiva än spindel kvalster. Du kan också införa sex prickig thrips, spider mite jagare lady skalbaggar och nätvingar. Spindel kvalster gillar inte vatten eller fukt. Döda dem genom att regelbundet spraya växterna med en stark ström av vatten.