Naturliga säng bugg borttagning

Vägglöss är insekter som uppföder sig av livnär sig på blod från människor på natten. Vägglöss har inte vingar och är mindre än halv tum i storlek. De förökar sig snabbt. En hona kan lägga upp till 500 ägg på en gång och de kläcks efter tio dagar. Vägglöss vanligtvis gömmer sig i skrymslen och vrår av sovrum under dagen. Fekal fläckar och små blodfläckar kan vara en indikation på en säng bugg angrepp. Det finns ett antal icke-kemiska metoder till Flytta Vägglöss.

Hög tvätt inställning

Om du misstänker att dina sängkläder är angripna av vägglöss, tömma ut alla sängkläder från din säng inklusive säng kjol. Tvätta och torka sängkläder på hög värme tvättmaskin och torktumlare inställning. Detta kommer att eliminera eventuella vägglöss i bädden. Du bör tvätta sängkläder varje vecka som en förebyggande åtgärd när du har hanterat angrepp.

Kommersiella värme Service

Kommersiella uppvärmning tjänster använder värme för säng bugg borttagning i hela sovrummet. Använda en tjänst som har meriter från strukturella Pest Control styrelsen om du är bosatt i Kalifornien. Be om referenser om särskilda tillstånd inte krävs i ditt tillstånd.

Ersätta madrass

Om en säng bugg manifestation har identifierats, du borde bli av med din madrass och ersätta den med en ny. Du kan inte tvätta madrasser så du måste bli av med dem om du vill ska innehålla en säng bugg angrepp.

Vaselin

Du kan förhindra att vägglöss klättra upp din säng möbler genom att täcka benen på dina möbler med ett tunt lager av hala vaselin. Detta förhindrar buggar från gripande på ytan och flyttade in sprickor i din säng.

Vakuum & Steam mattor

Dammsug alla dina mattor efter att ta bort alla dina möbler från rummet. Ånga rengöra mattan på hög värme att eliminera eventuella vägglöss. Passera ånga renare över ytan av mattan var tio sekunder för tio till femton minuter.