Naturliga rengöring alternativ för trägolv

Naturliga rengöring alternativ för trägolv

Kommersiella lövträ golvrengöringsmedel är ofta kemiskt baserade och skadliga för både ditt hem och din familj. Andra kommersiella rengöringsmedel fungerar inte som du vill ha, och när de torkar helt, din lövträ golv är kvar med en grumlig och ointressant film. Använd i stället några billiga husgeråd som kommer att grundligt rensa trägolv utan att orsaka skador och utan att lämna filmen.

Rengöring

Diskmedel är en mild rengöringslösning som använder inga starka kemikalier och efterlämnar ingen film, som fungerar särskilt bra i skära genom fett och mat rester. Genom att lägga en skvätt i diskmedel till en hink fylld med en gallon varmt vatten, kan du snabbt städa golven. Vrida ur moppen väl efter absorberande lösningen som du inte vill mätta över golven med vatten eftersom detta leder till svullnad och sprickbildning i träet.

Deodorizing

Bakpulver tar bort lukt och också lämnar inga rester på trägolv, som fungerar bra i kök samt bostäder som har husdjur i hushållet. Genom att lägga 1/2 kopp till hink med vatten, kan du säkert göra luktfri dina trägolv. För rengöring och deodorizing, lägga till bakpulver till hink med diskmedel och vatten.

Desinficering

Döda bakterier genom rengöring trägolv med vit vinäger. Häll 1/2 kopp vit vinäger i din rengöring hink med 1 gallon vatten. för en komplett rengöring lösning Lägg i diskmedel och bakning soda, som låter dig att rengöra, desinficera och luktfri samtidigt utan att använda skadliga ingredienser.