Naturliga produkter som dödar myror utanför huset

Naturliga produkter som dödar myror utanför huset

Myror tjänar ett viktigt syfte i vår miljö. De äter loppor och andra skadedjur insekter och tjäna som en varning av förekomsten av störande insekter som bladlöss. Dock stora mängder av myror kan utgöra ett hot mot åtnjutande av områden utomhus och kan vara ovälkommen inkräktare i ditt hem. Det finns många kemiska behandlingar som kan användas för att döda myror, finns det också flera naturliga lösningar på problemet att pesky ant.

Gurkmeja pulver

Gurkmeja är en gul krydda som odlas i Indien och är en medlem av ingefära familjen. När roten är marken, bildar ett fint pulver, effektivt för både döda myror och driva tillbaka dem från hemmet. Strö gurkmeja pulver på myrorna i angripna området, på myran leden och i sprickor där myrorna lever. Efter tre till fyra dagars behandling, bör pulvret eliminera myrorna.

Ättika och vatten

En lösning av ättika och vatten kommer att döda myror och hålla dem från att återvända. Tillsätt en kopp vit vinäger till en gallon vatten, applicera det på ytorna myrorna ofta och häll över lösningen på ant högar. Om du placerar lösningen i en sprayflaska, kan du spraya det i sprickor där myrorna lever. Lösningen dödar myror, och överlevande myrorna stöts bort av lukten.

Kokande vatten

Häll kokande vatten på myrstackar, in i sprickor där myror lever och på ant spår. Det uppvärmda vattnet omedelbart dödar myror och överlevande myror reträtten och kommer att flytta till ett annat område. Upprepa den här metoden i områden som myrorna ofta och så småningom, de kommer att lämna.

Elfving

Kiselgur är en naturligt förekommande, giftfritt mineral som är lätt rasat till ett pulver och fungerar som en effektiv ant myggmedel. Strö pulvret myrstackar och andra områden där myror har dykt upp.

Tobak vatten

Blötlägg tobaksblad i en skål med varmt vatten över natten. Tobak kärnan kommer att sippra ur bladen och kvar i vattnet. Följande morgon, ta bort bladen från vattnet och kasta dem. Häll vatten i angripna områden och på myrstacken. Tobak vatten kommer att direkt döda myrorna.

Förebyggande

När myrorna har dödats eller förflyttas, täta alla springor eller sprickor där myrorna bodde. Du bör också flytta objekt som locka myror, som livsmedel, foder till sällskapsdjur och vissa växter som pioner och rosor, från fönster och dörrar och trimma lågt hängande trädgrenar för att förhindra att myror från att invadera ditt hem.