Naturliga produkter för att ta bort skala från en toalett

Naturliga produkter för att ta bort skala från en toalett

Att hålla din toalett ren kommer att göra ditt badrum och hem ser mer obefläckad. Skala kan utveckla på insidan av din toalettstolen. Skalan är hårt vatten och tvål avskum som har lämnat en kalkhaltig vit eller grön rester på ytan av toaletten. Denna skala ser inte bara dåligt, men det kan faktiskt etch eller grop toalett ytan om du låter det fortsätta att utveckla. Förhindra detta genom att städa skalan så snart du märker det. Använd naturliga rengöringsprodukter som inte kommer att förorena ditt hem air miljö.

Vit vinäger

Vinäger är en gemensam produkt för att ta bort skala på ditt badrum ytor, inklusive insidan av toalettstolen, eftersom vit vinäger är en mild syra som kommer att arbeta för att avlägsna det alkaliska hårt vattnet och tvål avskum fläckar. Det är också helt naturligt och giftfritt. Vit vinäger kommer också att döda bakterier och andra förorenar. För att använda den, lägga till 1 kopp vit vinäger i vattnet i toalettstolen. Låt det sitta över natten innan skura bort skalan och spolning i toaletten. Alternativt, ta bort allt vatten från toalettstolen och täcka skalan med dukar dränkta i vit vinäger.

Citronsaft

En annan mild syra som kommer att upplösa mineral skala från hårt vatten eller tvål avskum rester är citronsaft. Att använda den, tömma toaletten och tillämpa citronsaft med skala. Låt det sitta i minst 30 minuter innan skrubba bort med en toalettborste. Skölj i området genom att spola toaletten. Citronsaft skadar inte porslin eller glasfiber toaletter.

Pimpsten

Pimpsten är en natursten som är slipande och tuff nog att slipa bort skala på toaletten utan att repa på toaletten. För att använda den, Njut av pimpsten i klart vatten för att mjuka upp det lite. Inte någonsin använda en torr pimpsten som det kommer att repa på toaletten. Skrubba skala fläckarna tills de är borta. Rewet stenen så ofta som behövs för att hålla det blött medan du arbetar. Skölj med rent vatten.

Att förhindra skala

Skala kommer naturligtvis utvecklas på din toalett eftersom mineralerna i hårt vatten kommer att bygga upp på dess yta. Tvålrester kan också bygga upp och bidra till skala fläcken. Förhindra att skala genom att installera en AVHÄRDARE i ditt hem. Också, skrubba toaletten varje vecka för att ta bort minut för mycket och se till att det inte bygga upp till en punkt där det är tufft att ta bort.