Naturliga produkter för att bli av med ekorrar

Ekorrar kan vara en besvär när de invaderar din gård eller hemma. En ekorre kan enkelt komma åt foderautomater och snabbt tömma dem utsäde medan också köra iväg fåglarna försöker du locka. Om ekorrar hittar sin väg in din attack kan de orsaka skador, buller och lukt. Om du vill bli av med ekorrar men vill inte använda gifter eller bekämpningsmedel nära ditt hem, du använda naturläkemedel i stället.

Ekorre bafflar

En baffel är en typ av sköld som förhindrar ekorrar från att komma åt fristående foderautomater. Dessa bafflar skapa en paraply-liknande beläggning som ekorrar inte kan enkelt klättra över för att nå mataren. Observera att detta endast fungerar med fågelholkar som byggs på inlägg och inte nära någon träd--annars ekorrar kommer nå mataren från ovan. Men om du kan använda en baffel, de ger en lätt och kemikaliefri sätt att få ekorrar off din feeder.

Stark smak ansökan

Det finns ett antal hemgjord rättsmedel kan du avvärja ekorrar. Försök skapa en kryddig blandning med röd paprika juice eller varma såser. Ekorrar vanligtvis undvika att föreningar som har en mycket stark smak eller lukt. Salt och ricinolja kan också fungera för enkel ekorre förebyggande.

Kullen

Om du har en katt eller en hund som använder kattlådan, överväga bevattning några av kullen runt där du har problem med ekorre. Ekorrar hittar lukten av urin från dess naturliga predatorer mycket kränkande och undvika de områden där de kan känna den. Medan du kan köpa koncentrerad predator urin, kan den bästa källan vara din pet's skräp låda.

Underhåll

För att hålla ditt hem ekorre-fri, fokusera på underhåll. Hålla din vind väl tillslutna: om den har hål eller sprickor, fylla dem med skumisolering eller liknande material. Hålla skräp och skräp från din vind och andra områden där du har problem med ekorre. Ta bort fågel frö som faller på marken från matare till hålla ekorrar ointresserad.