Naturliga produkter att döda kackerlackor

Naturliga produkter att döda kackerlackor

Kackerlackor är notoriskt svåra att döda. De häckar exponentiellt och kan överleva länge med ingen mat. Att bli av med kackerlackor kan ta flera program av traditionella bekämpningsmedel som kan vara skadliga för hälsan hos din familj och husdjur. Undvik att använda giftiga kemikalier i ditt hem genom att prova dessa naturliga produkter för att döda kackerlackor. Alla dessa finns på din lokala hårdvara eller hem förbättring och är säkra att använda i hemmet.

Kiselgur (DE)

Detta kallas också att "insekt damm" i vissa butiker. Kiselgur består av fossiliserade växter som växer i vatten. Växterna brytas ned till en blandning av mineraler som magnesium, kalcium, natrium och järn. DE är minerade och sedan mals till ett pulver. Partiklarna är säkert för människor att röra men rakkniv skarpa partiklarna kommer att skära igenom en mört exoskelett och de kommer att dö inom timmar. Äta damm kommer att döda dem också. Strö det på områden där du misstänker de lever.

Borsyra

Borsyra är en naturlig kemikalie som kan användas för att döda kackerlackor. Den äter bort på den roach organ när de går igenom den. De kommer inte dö direkt men kommer med tiden. Kackerlackor kan inte bli resistenta mot det som den äter bort på dem från utsidan. Strö det på räknare under räknare och apparater och andra områden som du tror att de lever. Det måste återanvändas regelbundet som det förlorar några effektivitet över tiden.

Cedarcide

Cedarcide granulat är ett effektivt sätt att kontrollera kackerlackor naturligt från utsidan av ditt hem. Cedarcide kan hittas på någon Handelsträdgård. Det används för att styra andra skadedjur. Strö Cedarcide i ytterkanten av ditt hem för att förhindra att kackerlackor kommer. Det kan användas på hela gräsmattan så att andra insekter samt kackerlackor komma nära huset. Detta är inte ett idiotsäkert botemedel för att bli av med kackerlackor men är ett effektivt avskräckningsmedel.

Giftfritt mört fällor

Klassiska mört fällor finns också i ett giftfritt form. Dessa kan köpas online, på din lokala handelsträdgård eller järnaffär. Varje företag har sin egen speciella recept för naturligt mört kontroll, men fällorna fungerar på samma sätt som traditionella. De bete kackerlackor till att komma, och sedan de konsumerar en kemikalie som är gift för dem. Giftfritt mört fällor är säkra för användning runt barn och husdjur.