Naturliga Desinficerande rengöringsmedel

Naturliga Desinficerande rengöringsmedel

Det finns ett antal Desinficerande rengöringsmedel tillgängliga i din lokala affär eller hem förbättring butik, men problemet med dessa träffar är att många innehåller skadliga kemikalier. Städare döda bakterier och bakterier men lämna bakom element och ångor som är skadliga för dig, ditt hem och miljön. Lyckligtvis finns det några naturliga desinfektionsmedel som fungerar lika bra och är fri från kemikalier.

Vinäger

Vinäger är en naturliga rengöring och desinfektion av element och finns på mataffären för bara några dollar per gallon. För att använda ättika, blanda lika delar vatten och vinäger i en sprayflaska. Genom att lägga till vattnet, späd du vinäger något så sura kvaliteten gör inte skadar din hushåll ytor men fortfarande behålla att desinficera makt i vinäger. Spraya blandningen på hushållens ytor, och torka av med en fuktig trasa. Blanda lika delar vatten och vinäger i en hink för att rengöra golv, och tillämpa med en mopp.

Tea Tree olja

Tea tree-olja är en annan naturlig desinfektionsmedel som fungerar bra att rena mild sår och också fungerar bra för att rensa svamp och bakterier av växter utan att döda vegetationen. För att använda på huden, placera några droppar på en bomullstuss och torka över ett litet snitt eller skrapa. För att behandla växter, blanda ca 20 droppar av olja med en kopp vatten och spraya på växterna. För desinficering av hushåll, häll 2 dl vatten och 30 droppar tea tree olja i en sprayflaska, spraya på hushåll yta och torka av med en fuktig trasa.

Gröna rengöringsprodukter

Många livsmedelsbutiker nu bära gröna rengöringsprodukter, som görs med milt desinfektionsmedel ingredienser som använder inga skadliga kemikalier eller liknande ingredienser. Om du föredrar att köpa en renare istället för att göra dina egna, är dessa produkter märkta som ekologiska, alla naturliga, grön eller miljövänliga. Läs produktetiketter för produkten är utformad för att rengöra ytor.