Naturliga däck rengöringsprodukter

Naturliga däck rengöringsprodukter

Däck ta en hel del straff från Moder natur. Fukt, värme, kyla och vind kan alla orsaka dina däck blir smutsiga och färgade. Finns en mängd däck rengöringsprodukter, men de flesta av dessa produkter innehåller starka kemikalier som kan lämna giftiga rester. Istället för att använda dessa hårda kemikalier, välja naturliga, giftfria däck städare.

Vatten

När det gäller rengöring, är vatten oftast bara en ingrediens i en rengöringslösning, inte det enda objektet. Men skulle du bli förvånad över vad vattnet, med påtryckningar från din vattenslang, tar bort från dina däck. Vattnet kommer inte ta bort fläckar eller fastnat på smuts, men det kan ta bort damm, löv, mossa och ytan mögel.

Vit vinäger

Vinäger är en helt naturlig deodorizer, rengöringsmedel och avfettningsmedel som kommer att döda mögel. Enligt god hushållning mikrobiolog Gina Marino, kommer att vinäger minska och mögel med 90 procent. Genom att skura din däck med en lösning av lika delar vatten och vinäger, kommer att du döda någon svamp--såsom mögel och mjöldagg--som kan vara lurar på dina däck medan rengöring och deodorizing trä. Att lägga till några droppar av en mild flytande diskmedel i vatten-vinäger blandningen kommer stöd rengöring dina däck.

Bakpulver

Som ättika, har bakpulver använts i åratal till både ren och luktfri ett antal ytor, inklusive trä. Bakpulver är helt naturliga och inte kommer att skada människor eller husdjur. Fyll en hink med 1 gallon vatten och tillsätt 1 kopp bakpulver. Blanda bakpulver och vatten tillsammans med en träsked. Bakpulver måste lösas upp i vattnet. Använda scrub pensel eller borste kvast att skrubba däck med blandningen. När du har rengjort däck till din belåtenhet, skölj området med en vattenslang.

Syre blekmedel

Syre blekmedel är ett alternativ till klorblekmedel och används för en mängd olika hushållssysslor, inklusive tvätt, städning och diskning. Syre blekmedel kommer i pulverform att--till skillnad från klorblekmedel--är giftfri och innehåller starka kemikalier. Syre blekmedel kommer också inte orsaka missfärgning eller en blekande effekt till objektet. För att skapa rengöringsvätska, blanda 1 kopp syre blekmedel för varje 1 gallon vatten. Skrubba däck med en skrubb borste eller pensel kvast mättade i blandningen. När du har avslutat rengöring däck, skölj med en vattenslang.