Naturlig kontroll av Trumpet vinstockar

Naturlig kontroll av Trumpet vinstockar

En perenn vinstock hittade klättra längs hus, väggar, telefonstolpar och staket, trumpet vinstockar är både vackra och problematiska. Trumpet vinstockar tar snabbt över ett område, trycka ut andra växter. Flera kommersiella herbicider kommer att eliminera trumpet vinstockar. De innehåller dock en stor mängd kemikalier som är farliga för dig, din familj och omgivande vegetation. Lyckligtvis kan du välja naturliga metoder att styra trumpet vinstockar.

Trumpet vinstockar

Trumpet vinstockar har röd eller orange blommar i form av en trumpet, därav namnet. De är en klättrande buske som kan nå upp till 30 fot i höjd och locka ett stort antal vilda djur som fåglar, fjärilar och kolibrier. Om hålls under kontroll, göra trumpet vinstockar en fantastisk tillägg till alla landskap. Försöker kontrollera eller ta bort trumpet vinstockar kan vara en svår process som kräver flera program innan du har framgångsrikt behandlat denna aggressiv växt.

Avhämtningen

Att fysiskt ta bort de oönskade trumpet vinstockarna kommer att minska antalet anläggningar i området. Du kan använda den som en metod på egen hand eller tillsammans med andra naturliga metoder. Iklädd arbetshandskar, förstå vinrankorna och kraftfullt ta bort dem från marken. När du har tagit bort alla av de ovan jord trumpet vinstockarna, börja gräva smuts runt återstående anläggningen med en spade. Gräva upp så mycket av rotsystemet som möjligt. Detta minskar risken för vinrankorna återvänder. Kassera inte växten på marken. I stället placera dem inuti en plastpåse där kärnorna åter inte kan angripa marken.

Kokande vatten

Kokande vatten kommer att skålla trumpet vinstockar, döda dem naturligt med multiplicera program. Dessutom det kokande vattnet kommer inte att lämna spår av kemikalier i marken, vilket kan påverka andra växter. Ta en stor kastrull med vatten till en koka. När den börjar koka, använda ugnsvantar att noggrant ta bort grytan från spisen och häll det 3 feet från trumpet vinstockar bas. Upprepa processen dagligen tills de trumpet vinstockarna inte längre föreligger.

Vinäger

Syran i vinäger kommer att bränna trumpet vinstockar naturligt utan att använda giftiga och farliga kemikalier. Vid tillämpning av ättika, vänta tills en varm dag och dimma vinrankorna--som blom och blad--grundligt med ren, outspädd ättika. Solen kommer att slå ner på vinäger och öka förbränningen. Återanvända ättika varje dag tills de trumpet vinstockarna vissnar och dör. När växten dör, fysiskt ta bort den och Lägg i en plastpåse.