När Magnolia blommor blomma?

När Magnolia blommor blomma?

Magnolior blomma när ett antal gånger under våren och sommaren månader; vissa arter blomma tidigt, medan andra vänta tills sommaren. Måste du veta vilken typ av träd du har att avgöra när det kommer att blomma.

Tidigt mamelucker

Några magnolia träd blommar i tidig vår, från februari till maj. Den vita blommande Centennial stjärnan, den blommande fuchsia Ann Magnolia och tvåfärgad Saucer magnolia är tidigt mamelucker. Saucer Magnolia blommor är vita inuti och lila-rosa utanför.

Sena underbyxor

Sent blommande magnolior tenderar att blomma i slutet av våren (maj eller juni), även om vissa, som den södra magnolia, Visa sporadiskt blommar i sommarmånaderna. Andra sent blommande magnolior är Jane magnolia med sin djupt lila Blom, den Cucumbertree magnolia med grönaktiga blommor och den krämiga vit Sweetbay magnolia.

Överväganden

De flesta magnolior är härdiga från amerikanska Institutionen för jordbruk härdighet karta zoner 4 till 7 eller zoner 4 till 8. Ett undantag är den södra magnolia, som växer i zon 6 till 9. Klimat kan påverka blomtid; träden blomma tidigare i områden som har mildare klimat.