Nackdelarna med omslutande runt nedre däck

Nackdelarna med omslutande runt nedre däck

Om du har en öppen nedre däck på ditt hem, kanske du frestas att täcka det utrymmet med galler arbete så att det ser mer attraktiva. Men innan du får ut din såg och börja arbeta, det är en bra idé att titta på de potentiella fallgroparna att stänga upp så pass utrymme.

Minskad lagring

Utrymmet under din nedre däck kan vara ett värdefullt förvaringsutrymme för allt från pool leksaker och filter till utemöbler. När du omsluta området runt din nedre däck, får du tillgång till detta utrymme. Det innebär att du måste hitta någon annanstans att lagra din sommar träffar hela vintern, och att det kan vara svårt om du har ett litet hem och ingen förråd.

Svårare tillgång

Stänger i området runt din nedre däck betyder att det blir det mycket svårare att komma åt utrymmet under ditt hem. Att minskad tillgång kan försvåra hem reparationer och underhåll, eftersom du kan behöva ta bort gallret arbete eller andra material som täcker upp utrymmet under dina däck. Som i sin tur kan öka den tid det tar för ännu ett enkelt hem reparation projekt.

Dolda skador

Om du stänger i utrymmet under din nedre däck, kunde du missa tidiga tecken på trä ruttnar och andra skador som kan hota den strukturella integriteten för detta tillägg. Lämnar utrymmet under din däck öppna gör det lättare att kontrollera strukturen för problem och avgöra när det är dags för ett nytt lager av däck tätningsmedel och protectant.

Väga för- och nackdelar

Bifoga dina däck kan ha en rad fördelar också, från renare linjer till en mer enhetlig gården utseende. Det är viktigt att noggrant väga för- och nackdelar för att avsluta i dina däck, och för att utvärdera möjligheterna att hjälper dig att hantera potentiella fallgropar. Du kunde, till exempel bygga en dörr in i det slutna utrymmet under din däcket, så att du kan fortsätta använda området för lagring.