Mögel på smutsa av en jasmin växt

Jasmine är en woody vinstockar med doftande blommor. Anläggningen kan odlas som en buske eller vine. Vanliga vita jasmine, vintern jasmine och prålig jasmine är bara några av de många tillgängliga typerna. Confederate jasmine och star jasmine anses inte sant Jasminer. Jasmin växter kan odlas utomhus eller inomhus som en krukväxt.

Smutsa frågor

Vissa mögel tillväxt resultaten från marken med ett högt innehåll av organiskt material och för mycket fukt. Låt jorden torka ut mellan vattningarna när mögel blir en fråga.

Sooty Mold

Angrepp av skalor kan vara ett problem med confederate jasmine. Skalor foder på saven av växter och lämna bakom honeydew utsöndringar. Sooty mögel växer på ytor där honeydew ackumuleras. Arabisk jasmin är mottagliga för angrepp av mealybugs, bladlöss och skalor. Som skalor, mealybugs och bladlössen utsöndrar honungsdagg, vilket kan leda till sooty mögeltillväxt.

Ofarliga formar

Saprofytiska svampar producera en vit eller gul tillväxt med utseendemässigt av mögel. Dessa ofarliga svampar växer på döda växt material i marken. De kräver inte behandling och kommer inte att skada krukväxter.